Bedrijven- en
Instellingendagcommissie
Lees verder


Daan van Gils  – Voorzitter

Mijn naam is Daan, ik ben 21 jaar oud en ik zit nu in het derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Mijn voornaamste taak als voorzitter is om ervoor te zorgen dat ik het overzicht houd en weet waar mijn commissieleden mee bezig zijn. Daarnaast leid ik de vergaderingen en ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van het draaiboek. Kortom, ik probeer ervoor te zorgen dat alles zo vloeiend mogelijk loopt.


Sander Keulen – Penningmeester

Hallo! mijn naam is Sander Keulen en ik
ben 22 jaar. Ik zit nu in mijn derde jaar van de Bachelor Nederlands Recht en Master Finance. Mijn taak als penningmeester is het verantwoordelijk zijn voor de begroting, de sprekers en ik ben de dag coördinator van de BID. Ik zal vooral druk zijn met het laatste. Ik zal er voor zorgen dat alles op de dag zelf vlekkeloos gaat verlopen.


Julie Hunze – Acquisitie

Mijn naam is Julie, 21 jaar oud en ik zit nu in het derde jaar van de bachelor fiscaal recht. Ik maak dit jaar deel uit van het acquisitie koppel. Samen met Leontine ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de kantoren en bedrijven.


Leontine Berger – Acquisitie

Mijn naam is Leontine, ik ben 20 jaar oud en op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik vorm samen met Julie het acquisitie-duo van de BID. Wij zijn voornamelijk verantwoordelijk het onderhouden van contact met de deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen.


Teunis Kuiper – Vormgeving

Hoi! Ik ben Teunis, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de Bachelor Nederlands Recht. Ik doe samen met Marieke de vormgeving. Zo maken wij onder meer de poster en het BID-boek, daarnaast beheren wij de Instagrampagina.


Marieke van Oostendorp – Vormgeving

Ik ben Marieke. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Samen met Teunis vervul ik de vormgevingsfunctie. Wij onderhouden het contact met de deelnemers en zorgen voor de aankleding en promotie van de BID!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan