Lissa Boersma

Lissa Boersma is als advocaat werkzaam binnen de Praktijkgroep Litigation & Insurance van ons kantoor. Zij is gespecialiseerd in proces-, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Lissa adviseert en procedeert met name binnen deze rechtsgebieden. Zij staat voornamelijk ondernemingen en verzekeraars bij. Lissa is sinds oktober 2022 werkzaam bij CMS. Daarvoor werkte zij als advocaat in de Praktijkgroep Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht bij een ander kantoor. Lissa heeft voor haar master Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht de bachelor Internationaal en Europees recht in Groningen afgerond!

Karsten Bruinsma

Karsten Bruinsma is als advocaat werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate/M&A bij CMS. Hij is actief in het ondernemingsrecht en in het bijzonder het effectenrecht. Karsten adviseert onder meer bij transacties in nationaal en internationaal verband. Bovendien heeft Karsten rechten in Groningen gestudeerd

Susanne Bijvank

Susanne Bijvank is als advocaat werkzaam binnen onze Praktijkgroep Real Estate & Construction. Zij is actief in huur- en vastgoedrecht met een focus op huurrecht kantoor- en bedrijfsruimte, projectontwikkeling en onroerend goed transacties. Susanne adviseert onder meer bij het opstellen van koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, goederenrechtelijke structuren en adviseert over diverse huur- en vastgoedrechtelijke onderwerpen. Tot slot heeft ook Susanne in Groningen gestudeerd.

Over CMS

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

Toren, hoog. Ivoor, nee.

Je vindt ons in een van de torens aan de Zuidas, maar een ivoren toren kun je dat niet noemen. Ondanks dat we een groot, internationaal kantoor zijn en mooie cliënten bedienen, blijven we een informeel kantoor zonder pretentie. Wij zijn nuchter, professioneel, toegankelijk, samenwerkingsgericht en gedreven door passie voor ons vak.

Changing the face of law

In een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken wij naar de toekomst. Dit is onderdeel van ons DNA. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor onze cliënten. Zo hebben wij voor de verschillende juridische behoeften van onze cliënten Legal Tech Tools gecreëerd. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise ook in op maatschappelijk vlak voor onder andere Pro Bono Connect.

Ga jij samen met ons de toekomst aan?

Tijdens een student-stage bij CMS krijg je een goed beeld van onze dagelijkse praktijk, onze mensen en ons kantoor. In korte tijd leer je de dagelijkse praktijk van onze juristen kennen. Je wordt onderdeel van een sectie en we betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Een stage duurt over het algemeen acht weken, waarbij je fulltime werkzaam bent. Een afwijkende inzet is ook bespreekbaar. Voor een achtweekse stage krijg je een vergoeding van 1500 euro. Ook komt CMS tegemoet in de huisvestingskosten voor studenten die van ver moeten komen.

Studeer je Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je cv en cijferlijst. Je kunt je sollicitatie sturen naar onze afdeling Recruitment via [email protected].

Bekijk al onze openstaande vacatures via de QR-code of onze website!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan