Ena Talic

Ena is in 2020 gestart als advocaat-stagiaire op de sectie Global Financial Markets. Na een seatchange is zij momenteel werkzaam op de sectie Corporate M&A. Ena heeft eerst haar propedeuse behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en daarna haar master aan Tilburg University. Ze kijkt er erg naar uit om jullie te ontmoeten en meer te vertellen over kantoor!


Martha de Kok

Martha is sinds september 2022 werkzaam als Campus Recruiter bij Clifford Chance Amsterdam. Ze heeft HRM gestudeerd in Tilburg, maar woont nu al enige tijd in Amsterdam. Je kan bij haar terecht met al je vragen rondom recruitment/events/student-stages. Daarnaast kan ze je natuurlijk ook veel vertellen over kantoor en haarzelf!

WAAROM CLIFFORD CHANCE?

Clifford Chance is één van ‘s werelds toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecialiseerde dienstverlening. Binnen ons kantoor hebben wij de volgende praktijkgroepen: Financial Markets, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

Het kantoor van Clifford Chance bevindt zich in een monumentaal pand in hartje Amsterdam waar ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten samenwerken aan transacties en opdrachten.

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal binnen onze wereldwijde organisatie. Daarom hebben wij in 2000 ons eigen internationale opleidingsinstituut opgericht: de Clifford Chance Academy. Onze advocaten hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van de trainingen van de Academy vinden verspreid over Europa plaats, wat het mogelijk maakt buitenlandse kantoorgenoten te ontmoeten met wie er in de praktijk ook veel wordt samengewerkt. Als onderdeel van de Academy biedt Clifford Chance haar startende advocaten een opleiding aan de Law Firm School (LFS) aan, een opleidingsinstituut van zestien participerende advocatenkantoren met een commerciële en financiële praktijk.

Wij zijn doorlopend op zoek naar student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten (zowel op kantoor als op locatie) om met ambitieuze studenten in contact te komen. Zo organiseren wij in november een tweedaagse business course samen met de Rabobank (Best of Both Worlds) en in mei organiseren wij onze driedaagse internationale business course (Select Class). Daarnaast bieden wij studenten de kans om tijdens een student-stage in twee maanden de internationale advocatuur te ontdekken en is het altijd mogelijk om een kop koffie te drinken met één van onze advocaten op kantoor.

Benieuwd hoe het is om je carrière bij Clifford Chance Amsterdam te starten? Kijk op http://careers.cliffordchance.com/amsterdam en solliciteer naar de mogelijkheid die bij jou past! Of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina’s.

Vragen? Email ons op [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan