Daniël Kelderhuis – Junior Associate Banking & Finance 

Daniël is in 2020 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen na het behalen van zijn master Rechtswetenschappelijk onderzoek. Na een stage en werkstudentschap bij de afdeling Banking & Finance in Amsterdam is hij daar per 1 november 2020 als Junior Associate begonnen. Daniël houdt zich binnen Banking & Finance met name bezig met lokale en grensoverschrijdende transacties, waarbij hij o.a. banken en financiële instituties adviseert over financieringstransacties en financiële regelgeving.

Renske Fokkema – Junior Associate Litigation 

Renske heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Uiteindelijk is zij in 2021 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na een stage bij Bird&Bird en een werkstudentschap bij Loyens & Loeff, is zij gestart als Junior Associate op de afdeling Litigation. Renske houdt zich bezig met commerciële en corporate litigation, waaronder class actions, bestuurdersaansprakelijkheids- en aandeelhoudersgeschillen en contractuele geschillen.

Ralph Potgieter – Associate Tax 

Ralph heeft zijn bachelor Fiscaal Recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2019 is hij afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam na het behalen van zijn master Fiscaal Recht, Internationaal en Europees Belastingrecht. Na een stage en werkstudentschap op onze tax-afdeling is hij daar in 2019 gestart als Junior Associate. Inmiddels is hij Associate op de tax-afdeling.

Cameron Bavay – Campus Recruiter

Cameron heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar bachelor heeft ze stage gelopen bij een recruitmentbureau en gewerkt in de organisatie- en reissector. In november 2022 is zij gestart als Campus Recruiter bij Baker McKenzie en is ze verantwoordelijk voor alle recruitmentevents en de instroom van alle studenten binnen het kantoor.

BAKER MCKENZIE AMSTERDAM

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 74 kantoren in 45 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt en je bij ons thuis voelt.

Wat wil jij?

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij de mensen van Baker McKenzie leren kennen? Zet dan je eerste stap op weg naar een Baker Career en kom een student-stage lopen. Tijdens deze periode kun je ons, onze cliënten en onze werkzaamheden beter leren kennen, ontdekken wij wie jij bent en ondervind jij of onze manier van werken je aanspreekt. Wij bieden jaarlijks tientallen studenten de mogelijkheid om op ons kantoor stage te lopen. Tijdens je stage bestudeer je jurisprudentie, doe je literatuuronderzoek en schrijf je memo’s. Soms kun je mee naar cliëntmeetings en zittingen. Je wordt bij veel zaken betrokken en je zult verschillende mensen van de praktijkgroep assisteren. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met onze andere student-stagiaires en zijn er veel sociale activiteiten.

Wil je sfeer komen proeven? 

Onze deuren staan open, je bent van harte welkom voor een stage of een event! Ook organiseren wij elke maand onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en onze Junior Associates. Kijk op www.werkenbijbaker.nl of neem contact op met onze recruiter Anne Lubbers via [email protected] om meer te weten te komen. Hopelijk tot snel!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan