Jesse Riekele Algra

Jesse verstrekt advies en juridische bijstand aan cliënten bij fusies en overnames en bij het maken van investeringen. In dat kader stelt hij aandeelhoudersovereenkomsten en overeenkomsten tot aankoop van aandelen op en beoordeelt hij deze. Zo is hij al betrokken geweest bij diverse (inter)nationale transacties, waaronder strategische overnames, private equity-investeringen en veilingen.g.

Hidde Ferwerda

Hidde Ferwerda is werkzaam in het Banking & Finance team van AKD in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in zaken met betrekking tot grensoverschrijdende financieringstransacties (gesyndiceerde en clubkredietfaciliteiten, LMA documentatie), acquisitiefinanciering, vastgoedfinanciering en herstructureringen.

Macy Lablast

Macy Lablast is recruiter bij AKD.

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support: aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal.

We doen dit met een grote en diverse groep mensen. Want wij geloven dat je de beste en meest creatieve oplossingen en adviezen krijgt door het hebben van diverse teams. Een voorwaarde daarvoor is dat je jezelf kunt zijn – want dan pas kun je het beste uit jezelf halen. Diversity, Equity & Inclusion is daarom bij ons meer dan een mooie tekst op de website. Wij werken elke dag aan een open, divers, veilig en inclusief kantoor.

Onze specialisten zijn werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

  • Arbeidsrecht en pensioenen
  • Belastingen
  • Banking & Finance / Corporate Structuring
  • Bouw & Vastgoed
  • Europees en Mededingingsrecht
  • IP, IT and Data protection
  • Corporate Litigation & Insolvency
  • M&A / Commercial Contracting
  • Overheid en Onderneming
  • Transport & Trade

 

Gedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor student-stagiaires (advocatuur, fiscaliteit, notariaat) op onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

De groei en ontwikkeling van onze mensen vinden we belangrijk, en die stoppen nooit. Daarom krijgt iedereen de allerbeste opleidingen en persoonlijke begeleiding via ons eigen opleidingshuis, AKDMY.

Kennismaken?
Wil jij een kijkje nemen in de advocatuur, fiscale praktijk of het notariaat én zit jij in de afrondende fase van je rechten opleiding? Kom 2 maanden fulltime stage lopen op één van onze secties, of kom langs voor een AKD’tje (algemeen kennismakingsdrankje) om nader kennis te maken!

Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van vacatures voor studenten en starters, en de contactgegevens van onze recruiters.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan