mr. H.C. (Hillie) Lunter | Advocaat  | Curator, Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht en Privacyrecht

Hillie Lunter (advocaat sinds 2005) wordt regelmatig benoemd als curator in faillissementen. Zij behaalde de post-academische opleiding Insolventierecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en de specialisatieopleiding Vennootschaps – en Ondernemingsrecht bij Grotius. Hillie Lunter is voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.), lid van VNO NCW Noord, waar zij voorzitter is van de Noordgang Drachten Dokkum Oost.

mr. E. (Ellen) van der Dussen | Jurist
Personen- en Familierecht

Ellen studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Privaatrecht (richting Personen- en Familierecht). Gedurende haar opleiding heeft Ellen voornamelijk gewerkt als werkgroep docent Algemene Rechtswetenschap en als communicatietrainer. Als werkgroep docent begeleidde zij haar studenten bij het analyseren van jurisprudentie, terwijl zij als communicatietrainer de presentatievaardigheden van haar studenten verder ontwikkelde.

mr. S (Sarah) de Recht | Advocaat
Financieel recht 

Sarah studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Ondernemingsrecht. Na haar studie is zij gaan werken in de bancaire sector waar zij de laatste jaren werkte als specialist op het gebied van zakelijke kredietverlening. Hier is dan ook haar interesse voor het Financieel Recht ontstaan. Door deze ervaringen weet ik goed wat er speelt in de bancaire wereld. In haar vrije tijd is zij onder andere actief als official voor de Nederlandse paardensportbond.

Fijn dat we kennismaken. Wij zijn Yspeert advocaten.

Yspeert advocaten heeft een moderne en onderscheidende visie op de advocatuur en de zakelijke juridische dienstverlening. We hebben een rijke geschiedenis, maar onze blik is altijd vastberaden op de toekomst gericht. Met een team van inmiddels meer dan 50 mensen werken wij aan het beste resultaat voor onze cliënten. Geen “eigen” cliënten, geen urendruk, maar een samenwerkend team dat iedere vraag beschouwt als een vraag gesteld aan het kantoor. We kennen elkaars sterke kanten en specifieke expertise, zodat de vraag altijd bij de daarvoor best gekwalificeerde medewerker terecht komt. Wij geloven in een veelzijdig en innovatief team. Een team waarin ondernemende, intellectuele, beschouwende, doorpakkende, onderzoekende, enthousiaste, vasthoudende, sociale, extraverte en introverte collega’s zich thuis voelen. Door onze visie krijgen cliënten de meest hoogwaardige kwaliteit en ervaren ook zij die gelijkwaardige sa-
menwerking. Dat is toekomstbestendig.

Wat merk jij hiervan?
Wanneer je bij ons komt werken dan ervaar je gelijkwaardigheid in het team. Jouw kwaliteiten en expertise worden door het team ingezet. Nieuwe opdrachten krijg je van cliënten en het team, vanwege jouw skills. Commerciële activiteiten ontplooien we samen. Jouw kwaliteit wordt altijd benut en je hoeft bij ons niets te doen waar je niet goed in bent. Je werkt met regelmaat samen voor grotere opdrachten en ervaart dan de meerwaarde en de energie van het team. Kwaliteit staat bij ons voorop en dus is er altijd ruimte voor kennisoverdracht, opleiding en groei.

Waarom Yspeert?
✓ Ontwikkeling en Opleiding

Wij investeren in jou. Naast het individuele opleidingsprogramma en de individuele begeleiding biedt ons kantoor jonge mensen een eigen intern opleidingsprogramma voor de “YUP” (Yspeert Unique Professionals).

✓ Toekomstbestendige arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden steeds afgestemd op wensen van onze mensen. Een goede werk-privé balans vinden wij vanzelfsprekend maar maatwerk in diverse arbeidsvoorwaarden maakt ons pas echt een moderne werkgever.

✓ Technologische vooruitgang

Wij omarmen technologie om onze diensten te verbeteren, efficiency te verhogen en een betere werk-privébalans te waarborgen.

✓ Diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid

Wij geloven dat diversiteit aan achtergronden en persoonlijkheden ons sterker maakt.

De mensen van Yspeert spelen een sterke positieve rol in de maatschappij door middel van hun betrokkenheid bij diverse sociale, culturele of maatschappelijke organisaties. Naast hun werkzaamheden bij Yspeert faciliteert Yspeert graag dat medewerkers in bestuurlijke of toezichthoudende rollen betrokken zijn.

Herken jij jezelf in onze visie of spreekt onze visie je aan? Zoek je daarnaast een team hardwerkende specialistische collega’s die de week graag afsluiten met een vrijdagmiddagborrel in onze kantoorkroeg?

Yspeert advocaten staat klaar om nader kennis met je te maken.
Kijk voor meer informatie op onze website. www.yspeert.nl

Herken jij jezelf in onze visie? En zoek je daarnaast een team hardwerkende specialistische collega’s die de week graag afsluiten met een vrijdagmiddag borrel?

Yspeert advocaten staat klaar om nader kennis met je te maken. Kijk voor meer informatie op onze website. www.yspeert.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan