Harald Riewald (accountmanager)

Mijn naam is Harald en ik ben werkzaam als accountmanager VTH voor de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties, het uitbreiden van de portefeuille door nieuwe opdrachtgevers aan te trekken en zorg ik voor toffe opdrachten voor onze trainees. Collega’s mogen me altijd bellen om te sparren over alles wat hiermee te maken heeft of om kennis met elkaar te delen! Naast mijn werk ben ik sportief en mag ik graag voetballen, crossfitten en wielrennen. Verder doe ik graag een borrel met vrienden of leuke dingen met mijn gezin.

Amin Aabis (recruiter)

In september 2020 ben ik begonnen als trainee Duurzame Ontwikkeling. In januari 2021 ben ik gevraagd om als recruiter aan de slag te gaan op kantoor Leeuwarden. Destijds een hele nieuwe uitdaging en waar ik achteraf heel blij mee ben! Je kan bij mij terecht met alle vragen omtrent onze traineeships en nog veel meer! Daarnaast ben ik samen met mijn collega recruiters het eerste aanspreekpunt binnen Xstate bij kennismakingen met potentiële trainees en professionals. Verder boks, fitness en voetbal ik graag in mijn vrije tijd en ben ik een echt familiemens.

Met de dienstverlening van Xstate dragen wij bij aan de verjonging, vernieuwing en ontwikkeling van de publieke sector in Nederland. Wij zijn dé specialist op gebied van duurzaam talent. Deze hoogopgeleide talenten verbinden wij met mooie opdrachtgevers.

Onze trainees gaan, zodra ze bij ons in dienst zijn, direct aan de slag bij een van onze toffe opdrachtgevers. Dit zijn gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en advies/ingenieursbureaus. Tegelijkertijd volgen zij het vakinhoudelijke traineeship ‘Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht’, die wij exclusief hebben opgezet in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland! Zij zijn dé opleider voor het openbaar bestuur!

Gedurende twee jaar gaan zij werken en leren tegelijk, waardoor zij een geweldige basis ontwikkelen op zowel vakinhoudelijke kennis als competentieniveau en waarmee ze een sterke basis hebben voor hun verdere carrière in de publieke sector.

In onze gesprekken met afstuderende studenten ervaren we vaak dat zij nog geen helder beeld hebben van alle relevante mogelijkheden voor de fase na hun studie, wat het beslissingsproces onnodig beïnvloed. Wij zijn ervan overtuigd dat wij vanuit Xstate een significante bijdrage kunnen leveren aan hun beeld- en besluitvorming.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan