Naomi Bunt

Naomi is Recruiter bij Hogan Lovells en is hiervoor werkstudent geweest bij HR en Employment binnen kantoor. Zij houdt zich onder andere bezig met de aanname en begeleiding van werkstudenten en student-stagiairs en het organiseren en bijwonen van recruitment events. Naomi heeft zowel haar bachelor rechtsgeleerdheid als haar master arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd.

Daan Dopheide

Daan is na zijn werkstudentschap gestart als advocaat-stagiaire Corporate M&A. Hij houdt zich bezig met het adviseren van nationale en internationale cliënten op het gebied van herstructureringen, fusies, overnames en beursgangen in een praktijk waarin advocatuur en notariaat geïntegreerd samenwerken. Daan heeft ook in Groningen gestudeerd en heeft hier zijn bachelor IT-recht en masters ondernemingsrecht en IT-recht gevolgd.

Babette Dol

Babette is advocaat-stagiaire bij onze IPMT unit en verricht brede werkzaamheden op het gebied van intellectueel eigendoms-, media en informatietechnologierecht. Hierbij focust Babette zich voornamelijk op zaken binnen het Soft-IP. Zij heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam gevolgd en de masters Informatierecht en European Competition Law aan de UvA afgerond.

Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren en heeft meer dan 47 kantoren verspreid over verschillende continenten. Wereldwijd werken meer dan 2600 juristen bij Hogan Lovells waarvan circa 65 advocaten, (kandidaat-) notarissen, fiscalisten en paralegals in Amsterdam. Hierdoor biedt Hogan Lovells Amsterdam “the best of both worlds”; het combineert een high quality global omgeving met de voordelen van een kantoor met een informele sfeer en korte lijnen.

Innovation, Diversity & Inclusion en Responsible Business zijn belangrijke prioriteiten voor ons kantoor. Hogan Lovells behoort tot de top 5 van meest innovatieve advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa. Wij blijven ervoor zorgen dat de samenstelling van onze medewerkers een goede weerspiegeling is van de rijke diversiteit van onze cliënten en de maatschappij. Het doen van pro bono- en vrijwilligerswerk zit in het DNA van onze mensen. Op deze manier nemen we onze verantwoordelijkheid om iets terug te geven aan de maatschappij.

Bij Hogan Lovells kun je alle kanten op. Naast de mogelijkheden tot het werken als advocaat-stagiaire, kandidaat-notaris of fiscalist bieden wij de mogelijkheid tot het lopen van een kantoorbrede studentstage. Tijdens je student-stage draai je acht weken fulltime mee binnen onze internationale rechtspraktijk. Je wordt hierbij zoveel mogelijk betrokken bij lopende zaken van verschillende Business Units, waarbij je meegaat naar besprekingen en eventuele zittingen.

Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar werkstudenten die gedurende drie maanden circa twee dagen per week aan de slag gaan bij één van onze Business Units. In Amsterdam vind je de praktijkgroepen IPMT (soft IP en octrooi), Privacy & Cybersecurity, Litigation, Employment, Global Regulatory, Corporate M&A (en Notary), Banking & Finance, Tax en. Je taken zijn breed en divers, variërend van het analyseren van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo’s, blogs en conceptadviezen, tot het voorbereiden van presentaties.

Als student ben je uiteraard welkom bij al onze sociale activiteiten. Hierdoor komt alles aan bod en krijg je een goed beeld van hoe het is om onderdeel te zijn van Hogan Lovells!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Naomi Bunt via telefoonnummer 020-5533660 of per mail: [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan