Martijn Kok

Martijn maakt onderdeel uit van het team Vastgoed, Bouw- & Omgevingsrecht. Hij is gespecialiseerd in bouwrecht, vastgoedtransacties, projectontwikkeling, omgevingsrecht en algemeen bestuursrecht.

Martijn heeft zowel zijn bachelor IT-recht, als zijn dubbele master Privaatrecht en Staats- en bestuursrecht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan in de advocatuur en bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Daarnaast heeft hij werkcolleges verzorgd aan de Universiteit.

Lemke van der Kamp

Lemke is verbonden aan het Privacy-team. Zij adviseert Nederlandse en internationale cliënten op het gebied van privacy en gegevensbescherming, waaronder de AVG. Binnenkort wisselt Lemke na 1,5 jaar naar Procesrecht.

Lemke heeft haar bachelor en master IT-recht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft Lemke de master Gezondheidsrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Anna Booij

Anna is Campus Recruiter bij Van Doorne. Zij is verantwoordelijk voor de werving en selectie van student-stagiair(e)s en juridisch assistenten voor de verschillende praktijkgroepen.

Anna behaalde haar bachelor Rechtsgeleerdheid en aansluitend haar master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Anna is tevens verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende evenementen, kantoorbezoeken en Inhousedagen.

Mathijs van der Kroon

Mathijs maakt deel uit van het IT-team binnen Van Doorne. Hij adviseert cliënten op
het gebied van IT-overeenkomsten, IT-transacties en complexe vraagstukken met een IT-component.

Mathijs heeft zijn bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Tijdens zijn
bachelor heeft hij onder meer praktijkervaring opgedaan in Mumbai, India. Vervolgens heeft Mathijs de
master Rechtsgeleerdheid met specialisatie in Internet, Intellectuele Eigendom en ICT aan de Vrije
Universiteit van Amsterdam afgerond.

Gaat verder | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 220 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid
Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Talenten
Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen en zelf het initiatief nemen. Kijk voor de mogelijkheden op:

https://www.vandoorne.com/werken-bij/

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:
Anna Booij
t. + 31 (0)20 6789 207

m. + 31 (0) 6 272 383 76
[email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan