Claudia Dost

Hoi, mijn naam is Claudia Dost. Tijdens mijn studie ben ik begonnen bij het Juridisch Advies Centrum en kon ik later aan de slag in het MKB team. Inmiddels behandel ik zaken in het civiele recht en bestuursrecht. De afwisseling tussen type cliënten en zaken maakt het werk erg leuk.

Dennis Weering

Hoi! Mijn naam is Dennis Weering. Ik werk sinds vier jaar bij Univé Rechtshulp. Vanaf mijn eerste functie als juridisch medewerker op het adviescentrum ben ik doorgegroeid tot jurist MKB. Ik heb een algemene civiele praktijk met huurrecht als specialisme. De cliënten variëren van agrariërs en aannemers tot kappers en yoga-docenten.

Sam ter Wal

Mijn naam is Sam en in 2018 ben ik tijdens mijn bachelor begonnen bij Univé Rechtshulp. Inmiddels werk ik al een aantal jaren als senior bij het Juridisch Advies Centrum (JAC) en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Het JAC is de afdeling waar alle vragen van onze cliënten als eerst binnenkomen.

Ilona Pesma

Mijn naam is Ilona en ik ben tijdens mijn pre-master bij UR begonnen. Inmiddels ben ik geruime tijd werkzaam als jurist op de afdeling Werk & Inkomen. UR is een sociale werkgever met aandacht voor een goede werk/privé balans. Persoonlijke loopbaanontwikkeling is daarnaast ook belangrijk bij UR; zo start ik binnenkort met de Grotius specialisatieopleiding.

BOOST JE JURIDISCHE CARRIÈRE BIJ UNIVÉ RECHTSHULP! 

Met 335 energieke teamleden, waaronder 150 juristen, vormen wij het grootste juridische bolwerk in de regio. Wij zijn op zoek naar gedreven en innovatieve juridische professionals zoals jij!  Zwem mee de zee van 70.000 klantvragen en 30.000 dossiers per jaar, waarbij we excelleren in arbeidsrecht, consumentenzaken, wonen & bestuursrecht, letsel en verkeer, zowel voor particulieren als bedrijven.

Werken bij Univé Rechtshulp? 

Vanaf het tweede jaar van je rechtenstudie kun je bij ons aan de slag als parttime medewerker of stagiair. Na je afstuderen zijn er diverse mogelijkheden om door te groeien. Je kunt je verbreden naar verschillende rechtsgebieden of je specialiseren. Onze interne opleidingen bereiden je voor, zodat je zowel jezelf als de klant goed begrijpt. Als juridisch professional stel je niet alleen de juiste vragen, maar los je ook praktisch en efficiënt juridische problemen op.

Wat kun je zoal verwachten? 

Als onderdeel van ons team leer je de juiste vragen te stellen en word je vaardig in het inschatten en behandelen van juridische problemen. Met je klantgerichte houding en juridische kennis kun je elke zaak praktisch en efficiënt oplossen.

Start jouw juridische carrière bij het JAC! 

Het Juridisch Advies Centrum (JAC) is onze ‘place to be’. Hier komen alle klantvragen binnen en kun jij schitteren met jouw juridische skills. Veel van jouw toekomstige collega’s startten hier, want het JAC is dé springplank naar een glansrijke carrière bij Univé Rechtshulp. Met een gestructureerd opleidingsplan word je klaargestoomd voor de uitdagingen die komen gaan. Toon je leergierigheid, klantgerichtheid en proactieve houding, en je opent de deur naar onze dossierteams.

Heb je interesse? 

Elk kwartaal starten we een nieuwe opleidingsgroep in ons JAC. Dus, wil jij je storten in de wereld van juridische dienstverlening, je specialiseren in onze rechtsgebieden en ben je flexibel en steady genoeg om onze klanten te verbluffen? Houd dan het JFV CarrièreBoard in de smiezen!

The legal adventure of a lifetime awaits you at Univé Rechtshulp! #LegalRevolution #UnivéRechtshulp #JoinTheTeam

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan