Joris Bonjer

Joris begon als advocaat bij TRIP Advocaten Notarissen. Daarna werkte hij ruim zeven jaar als consultant voor een juridische detacheerder. Nu is hij weer terug bij TRIP en houdt hij zich als manager bedrijfsvoering dagelijks bezig met ons HRM, marketing en business development beleid. Als oud-advocaat weet Joris hoe het is om als jurist bij TRIP aan de slag te gaan. ‘Als beginnend advocaat of kandidaat-notaris komt er veel op je af. Vanuit mijn eigen ervaring vind ik het een geweldige uitdaging om onze jonge collega’s daarbij te begeleiden.’ Joris vertelt je graag meer over de mogelijkheden om bij TRIP aan jouw juridische loopbaan te beginnen.

Elske Breeuwsma

Elske is als advocaat werkzaam binnen de sectie ondernemingsrecht. Ze is een betrokken advocaat en gaat pragmatisch te werk. Elske houdt zich in haar dagelijkse praktijk bezig met zowel het ondernemingsrecht, het insolventierecht als de algemene civiele praktijk.

Elske heeft in het najaar van 2019 haar studentstage gelopen bij TRIP. Na haar tussenjaar heeft ze eerst haar masteropleiding afgerond en daarnaast heeft zij andere studentstages gelopen. Elske is in juni 2022 afgestudeerd, waarna ze in oktober 2022 is gestart bij TRIP.

Claudia Dijkstra

Claudia is werkzaam binnen de overheidspraktijk. Ze houdt zich bezig met het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht en adviseert overheden en particulieren over zaken op het gebied van ruimtelijke ordening.

In september en oktober 2022 heeft ze een student-stage bij TRIP Advocaten Notarissen gelopen, waarna ze als student-medewerker bij TRIP aan de slag is gegaan. Na het afronden van haar masters Nederlands recht & Recht en Bestuur aan de Rijksuniversiteit Groningen is ze bij TRIP gestart als juridisch medewerker. In februari 2024 wordt ze beëdigd tot advocaat.

Eduard Gerds

Eduard houdt zich als advocaat bezig met zaken die zien op het insolventie- en ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord, waaronder het (commerciële) contractenrecht en herstructureringen. Bovendien is Eduard nauw betrokken bij de afwikkeling van faillissementen. Eduard is een nuchtere advocaat die een pragmatische insteek voorstaat.

Eduard is in december 2021 tijdens de masterfase van zijn studie als student-medewerker begonnen bij TRIP. Daar heeft hij anderhalf jaar de ondernemingsrecht- en insolventierechtpraktijk ondersteund. Vanaf augustus 2023 is Eduard als advocaat werkzaam.

 

Bram van der Vegt

Bram is sinds september 2023 als advocaat werkzaam bij TRIP binnen de sectie arbeidsrecht. Daarvoor was hij bij TRIP werkzaam als werkstudent. Binnen de sectie arbeidsrecht houdt Bram zich onder andere bezig met ontslagzaken, reorganisaties, collectief arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en andere arbeidsrechtelijke kwesties. De interesse van Bram is bijzonder gewekt daar waar ondernemingsrecht en arbeidsrecht elkaar raken. Denk daarbij met name aan ontslag van bestuurders en reorganisaties. Tijdens zijn studie heeft Bram commissie en een bestuursjaar gedaan bij de JFV.

Over TRIP Advocaten Notarissen

TRIP is marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.

Studentstage

Een studentstage bij TRIP biedt jou een mooie manier om erachter te komen hoe het is om straks als advocaat of kandidaat-notaris te werken. Want je wilt toch graag weten hoe het eigenlijk is om op een advocaten- en notariskantoor te werken, welke werksfeer bij jouw persoonlijkheid past en welke specialisatie jouw voorkeur heeft. Wij bieden eind bachelor- en masterstudenten Nederlands recht en notarieel recht de mogelijkheid om twee maanden lang met ons mee te lopen. Je wordt begeleid door een advocaat of kandidaat-notaris met een aantal jaren ervaring en je werkt samen met verschillende stagiairs en medewerkers. Uiteraard ben je van harte welkom bij lunchbijeenkomsten en kantooruitjes. Zo kunnen we elkaar ook van een andere kant leren kennen.

Een kijkje in de keuken waarbij je ervaart hoe het er bij TRIP aan toegaat.

Student-medewerker
Van tijd tot tijd heeft TRIP vacatures voor studenten die naast hun studie graag in de advocatuur of het notariaat willen werken. Als student-medewerker ben je één dag per week werkzaam in een ondersteunende functie. Bekijk onze openstaande vacatures voor de actuele mogelijkheden. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook ([email protected] (advocatuur) / [email protected] (notariaat).

Interesse?
Heb je interesse in een studentstage bij TRIP? Stuur dan een motivatiebrief of e-mail met je curriculum vitae en ongeschoonde cijferlijst naar [email protected].

Solliciteren na je studie?
Heb je je studie inmiddels afgerond en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief, vergezeld van je cv en ongeschoonde cijferlijst naar Joris Bonjer ([email protected]), tel.nr.: 06-53765840.

TRIP Advocaten Notarissen is ook te volgen via LinkedIn, Instagram en Facebook.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan