Marianne Riemersma

Door mens en organisatie op de juiste wijze met elkaar te verbinden zorgt HR manager Marianne Riemersma ervoor dat iedereen bij PlasBossinade zijn werk op een kwalitatief hoogstaande en aangename wijze kan doen.

Jesse Keekstra

Jesse Keekstra is sinds 2017 werkzaam bij PlasBossinade. Als advocaat houdt Jesse zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, insolventierecht en (economisch) strafrecht. Voor vragen over een studentstage bij PlasBossinade kun je ook bij Jesse terecht.

Jan Willem Hilbrands

In 2022 deed Jan Willem Hilbrands mee aan de Be a Boss Day van PlasBossinade. Tijdens deze dag heeft Jan Willem een goede indruk van ons kantoor gekregen wat resulteerde in een studentstage en sinds juni werkt hij als juridisch medewerker bij ons.

PlasBossinade
PlasBossinade is een toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland, waar de medewerkers de relatie leggen tussen recht en realiteit door te zoeken naar praktische, werkzame oplossingen. Elke advocaat en notaris is specialist op een bepaald rechtsgebied, maar wordt ook regelmatig betrokken bij andere specialismen. Door op deze manier gebruik te maken van ieders kwaliteiten, specialisme en stijl behartigt PlasBossinade de belangen van klanten op de beste mogelijke manier.

De klanten van PlasBossinade zijn ondernemingen, overheden en instellingen, maar ook particulieren weten de weg naar het kantoor te vinden. Bij PlasBossinade is iedereen anders: originaliteit, authenticiteit en creativiteit worden aangemoedigd.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan