Jentze Crom – Advocaat Strafrecht 

Jentze behaalde de master Nederlands Recht met specialisaties Ondernemingsrecht, Privaatrecht en Strafrecht in Groningen. Tijdens zijn studie was hij onderdeel van de congrescommissie van de SGOR. Hij specialiseert zich sinds zijn start in februari 2022 in het civiele Strafrecht. Hiervoor was hij werkzaam bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen.

Hèlen Haaijer – advocaat Innovation, Privacy and Technologie

Hèlen rondde de master Privaatrecht en Internet, Intellectuele eigendom en ICT af aan de Vrije Universiteit Amsterdam en volgde daarnaast verschillende extra curriculaire privaatrechtelijke vakken zoals internationaal privaatrecht en litigation. Hèlen heeft deelgenomen aan onze masterclass mr. Z. Dit is zo goed bevallen, dat ze in 2022 is gestart als advocaat bij de sectie Innovation, Privacy and Technologie. Ze is gespecialiseerd in technologie- en informatierecht.

Floor Koch – recruiter

Floor is verantwoordelijk voor het sollicitatieproces van studenten en starters. Bovendien begeleidt zij de student-stagiaires en werkstudenten. Daarnaast organiseert zij vele activiteiten voor studenten en net-afgestudeerden. Binnen Pels Rijcken is Floor lid van de barcommissie, de mr. Z.-commissie en de student-stagiaire commissie.

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Meesterschap

Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten… het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken.

Ontwikkeling

Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat nog meer belangrijk zijn? Jouw ontwikkeling, vinden wij. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. In onze gedragscode is vastgelegd hoe we dit realiseren. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Kennismaken 

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage , neem deel aan Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

WIL JE MEER WETEN OVER DEZE ACTIVITEITEN OF DE MEEST RECENTE VACATURES? 

SCAN DE QR-CODE OF NEEM CONTACT OP MET ONZE RECRUITER FLOOR KOCH

Floor Koch

06-57671842

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan