Mimi Gaillard

Mimi werkt bij NautaDutilh op de afdeling Recruitment als Campus Recruiter. Zij houdt zich bezig met de werving en selectie van studenten en het organiseren van events samen met studieverenigingen. Studenten kunnen bij haar terecht over alle vragen rondom studentstages en werkstages. Mimi is in 2022 begonnen bij NautaDutilh, hiervoor ronde zij de bachelor Rechtsgeleerdheid af aan de Universiteit Utrecht.

Jesper Vrielink

Jesper Vrielink is werkzaam bij de praktijkgroep Intellectueel Eigendom. Hij procedeert en adviseert cliënten op het gebied van auteursrechten, merkenrechten, handelsnamen, octrooien en domeinnamen.

Jesper behaalde in 2021 zijn master Nederlands recht (specialisatie privaatrecht) aan de Rijksuniversiteit Groningen (cum laude). Eerder rondde hij aan dezelfde universiteit de master Informaticarecht (cum laude) af. Jesper is in 2021 in dienst getreden bij NautaDutilh en is toegelaten tot de Amsterdamse balie.

Tom de Smet

Tom werkt bij NautaDutilh op de afdeling IT / Privacy (onderdeel van Corporate M&A). Hij heeft de master IT-Recht gedaan aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat hij in 2021 bij NautaDutilh in dienst trad, werkte hij enkele jaren bij DLA Piper.

Sofie Hertsenberg

Sofie werkt bij NautaDutilh op de afdeling Litigation & Arbitration (onderdeel van Dispute Resolution) waar zij voornamelijk adviseert en procedeert voor nationale en internationale cliënten over verschillende commerciële en contractuele aangelegenheden. Sofie is in 2022 begonnen bij NautaDutilh, hiervoor rondde zij de bachelor Nederlands recht af aan de Rijksuniversiteit Groningen, en de master Privaatrecht aan de UvA.

Let’s meet! 

Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit.

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wil geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

Contact
Heb je vragen over onze Masterclass, stagelopen of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Mimi Gaillard
Campus Recruiter
+31 6 29 63 69 88
[email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan