Ilse Ekkel

Ilse Ekkel heeft Nederlands recht (specialisatie ondernemingsrecht) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds 2022 is zij werkzaam als advocaat bij KienhuisHoving in Enschede. Samen met haar collega’s ondernemingsrecht ondersteunt en adviseert Ilse cliënten bij overname trajecten en andere juridische vraagstukken die bij ondernemers spelen.

Britt Gankema

Britt Gankema heeft Notarieel recht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2022 is Britt werkzaam bij KienhuisHoving en werkt als kandidaat-notaris binnen de praktijkgroep ondernemingsrecht in Enschede. Britt werkt samen met haar collega’s om cliënten te ondersteunen en adviseren op verschillende gebieden, waaronder herstructureringen, fusies/splitsingen, oprichtingen, overnames en juridische vraagstukken.

Alide Eillert

Medewerker Marketing & Communicatie/recruiter.

Als je ervoor kiest om bij KienhuisHoving te werken of er je stage te volbrengen, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat. Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 130 medewerkers, waaronder 50 advocaten en 14 (kandidaat-)notarissen. We zijn gevestigd in Enschede en Utrecht en werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden.

In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals ICT, bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft ertoe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

Utrecht

Sinds juli 2019 werken wij ook vanuit Utrecht en sinds oktober 2020 hebben wij hier ook een volwaardige vestiging. Je vindt ons in het Newton House, aan de Newtonlaan. Centraal in het land en goed bereikbaar; ideaal voor veel van onze cliënten én medewerkers uit de Randstad en de rest van Nederland.

Ook in Utrecht werken zowel notarissen en advocaten nauw samen en zijn al onze disciplines vertegenwoordigd.

Rechtsgebieden

Aanbestedingsrecht
Herstructurering & insolventierecht
Ambtenarenrecht
Huurrecht
Arbeidsrecht
Intellectueel eigendom, ICT-recht & privacy
Banking & Finance
Landgoederen
Bestuursrecht
Mededingingsrecht
Bouwrecht
Omgevingsrecht
Commercieel Vastgoed
Ondernemingsrecht
Contracten-, proces & aansprakelijkheidsrecht
Onderwijsrecht
Gezondheidsrecht
Pensioenrecht
Medezeggenschapsrecht
Personen- & familierecht

Meer weten?

Natuurlijk kijk je op www.kienhuishoving.nl

Zoek je een baan of een stageplek, check https://www.kienhuishoving.nl/nl/werken-bij/stages/.
Of neem contact op via [email protected].

Contact
KienhuisHoving       KienhuisHoving
Pantheon 25            Newtonlaan 265
7521 PR Enschede 3584 BH Utrecht

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan