Tom Zuijderland

Tom werkt sinds september 2019 als advocaat bij Houthoff. Hij is werkzaam op de praktijkgroep Litigation & Arbitration in Amsterdam. Hij houdt zich voornamelijk bezig met corporate litigation en commerciële geschillen. Hij adviseert cliënten en voert procedures over (bijvoorbeeld) aandeelhoudersgeschillen, contractuele geschillen en kwesties op het gebied van corporate governance. Tom heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de duale master Ondernemingsrecht en Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Ook is hij onder meer actief geweest bij de JFV en het SGOR.

Lynn Brouwer

Na een succesvolle student-stage is Lynn per september 2023 werkzaam bij Houthoff als advocaat-stagiaire. Lynn heeft haar bachelor aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald en heeft vervolgens de master Onderneming en Recht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Momenteel is Lynn werkzaam op de afdeling Mergers & Acquisitions. Verder is Lynn actief bij de JFV geweest, zo is ze Voorzitter van het 113e Bestuur geweest en is ze lid geweest van de commissie Legal Experience.

Tom Harms 

Sinds november 2022 is Tom werkzaam als advocaat bij Houthoff. Tom heeft eerst een student-stage en vervolgens ook een Studerend Juridisch Medewerkerschap bij Houthoff gedaan. Na het behalen van zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Tom ook de duale master Ondernemingsrecht afgerond. Tom is nu werkzaam op Mergers & Acquisitions. Ook is hij actief geweest bij de JFV en het SOG.

 

 

 

Eline Poelmann

Eline werkt sinds september 2023 als Corporate Recruiter bij Houthoff. Eline heeft haar bachelor IT-Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en vervolgens een master Internetrecht, intellectuele Eigendom en ICT aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gedaan. Tijdens haar studie was zij onder meer lid van de JFV en LISA. Samen met de andere recruiters is Eline het eerste aanspreekpunt voor studenten.

HEB JE VRAGEN?
NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP:

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan