Mijn naam is Mark de Boer, werkzaam bij Dommerholt Advocaten sinds juni 2023. Ik ben advocaat op het gebied van bestuursrecht en vastgoedrecht.

Mijn naam is Annelien Schuldink, werkzaam bij Dommerholt Advocaten sinds februari 2021. Ik ben advocaat op het gebied van ondernemingsrecht en privacyrecht.

Mijn naam is Thyra Blankestijn, werkzaam bij Dommerholt Advocaten sinds september 2020. Ik ben advocaat op het gebied van ondernemingsrecht, faillissementsrecht en insolventierecht.

DÉ JURIDISCH SPARRINGPARTNER VOOR ONDERNEMERS

Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen, bij de klant op kantoor of (via beeld) vanuit huis, adviseren en ondersteunen we dagelijks ondernemers en instellingen over en bij al hun juridische vraagstukken. Want… wij vinden dat iedere onderneming en instelling een juridisch sparringpartner verdient! Met een brede en specialistische kennis van de markt en verschillende rechtsgebieden hebben we alle specialismen voor de zakelijke markt in huis.

Procedures winnen hoort bij ons vak, maar we adviseren liever om procedures waar kan te voorkomen. Dat is de passie van onze mensen, de passie van onze organisatie. Wij willen samenwerken en anticiperen zodat onze klanten kunnen excelleren.

DE MENS ACHTER #TEAMDOMMERHOLT
Bij Dommerholt Advocaten kennen we vier kernwaarden. Deze vier kernwaarden zijn de idealen van onze organisatie. De gemene deler, onze identiteit en de basis voor ons dagelijks beleid. Wat we naar buiten willen uitdragen, zo zijn we zelf ook echt. Daarom is er een duidelijke link met onze merkwaarden (waar we voor staan en wat we beloven aan onze klanten).

Dit zijn wij, dit is #teamdommerholt. Iedere collega geeft hier op zijn of haar eigen manier invulling aan en daar zijn we trots op!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan