Daniël Veen

Daniël is werkzaam op de afdeling Overheid & Vastgoed. Hij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren en procederen over civielrechtelijke en vastgoed-gerelateerde vraagstukken. Daniël is onder andere gespecialiseerd in het huurrecht en commercieel contractenrecht.


Ellen Beekman

Ellen is sinds 2023 werkzaam als advocaat op de sectie Gezondheidszorg. Zij werkt primair in de civielrechtelijke advies- en procespraktijk. Daarin houdt zij zich met name bezig met medische aansprakelijkheid, medisch tuchtrecht, zorginkoop en zorgcontractering.


Yaël Pak

Yaël heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heeft zij de master Strafrecht gevolgd. Sinds oktober 2023 is Yaël werkzaam bij Dirkzwager als Campus Recruiter. Hier is ze verantwoordelijk voor de werving en selectie van student-stagiairs en werkstudenten.

Dirkzwager

Maak kennis met Dirkzwager, waar advocaten, notarissen en fiscalisten geïntegreerde dienstverlening leveren.

Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en overheidsinstellingen.

Onze ruim 350 medewerkers zijn betrokken specialisten die voldoening halen uit het vinden van oplossingen die écht verder helpen. Cliënten waarderen de brede blik en aanpak van Dirkzwager, waarbij altijd wordt gekeken naar de vraag achter de vraag en waar professionaliteit en zakelijkheid samengaan met mensgerichtheid.

Dirkzwager heeft op bijna ieder terrein specialistische kennis in huis en we zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

Aansprakelijkheid en Verzekering
Arbeidsrecht
Fiscaal advies
Gezondheidszorg
IE/IT en Privacy
Ondernemingsrecht (advocatuur en notariaat)
Overheid en Vastgoed (advocatuur en notariaat)

Samenwerking

Samenwerken om te komen tot krachtige oplossingen staat centraal bij Dirkzwager.

Intern werken we samen in geïntegreerde teams van advocaten, notarissen en fiscalisten, hetgeen een unieke meerwaarde vormt.
Met onze cliënten bouwen we aan een duurzame relatie met korte lijnen in een open en veilige sfeer, waarbij we tot het uiterste gaan om het belang van onze cliënt te dienen.

Samenwerken betekent voor Dirkzwager ook samenwerken met de maatschappij. Dat komt tot uiting middels de thema’s (bijv. de energietransitie en bestendigheid van de zorg) waar we ons op richten en de cliënten waar we voor werken, maar bijvoorbeeld ook door sponsoring van de culturele sector.

Onze toekomst begint bij jou.

Bij Dirkzwager, een kantoor met een geschiedenis van ruim 135 jaar, zijn iedere dag meerdere generaties aan het werk. Veel Dirkzwagers voelen de vrijheid om andere onderwerpen ter sprake te brengen, onderwerpen die hen na aan het hart liggen zoals duurzaamheid, diversiteit maar ook inspraak in wat er met kantoor gebeurt. Onze blik richt zicht op de toekomst. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.

Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op!

Yaël Pak, recruiter 06 – 15 69 07 98

[email protected] 026 – 353 84 64

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan