Roos Tattersall

Roos werkt sinds september 2023 bij Damsté binnen de HR-afdeling als corporate recruiter. Ze richt zich op de werving van nieuwe medewerkers, veelal door zich te focussen op de nieuwe generatie toekomstige advocaten die nu nog studeert.

 

Brandt Peters

Brandt werkt sinds november 2021 bij Damsté op de sectie Vastgoed en Overheid. Hij voert zowel bestuursrechtelijke als civielrechtelijke procedures en adviseert onder meer over vergunningen en bestemmingsplannen. Hierbij heeft Brandt een bijzondere focus op het bestuursrecht, het omgevingsrecht en het overheidsaansprakelijkheids-
-recht.

Loes Zanderink

Loes werkt vanaf 2022 bij Damsté en is sinds 2023 werkzaam als advocaat. Zij is werkzaam op de sectie Handels- en Ondernemingsrecht. Tijdens haar dagelijkse werkzaamheden houdt Loes zich bezig met contracten opstellen en beoordelen.

Damsté advocaten – notarissen

Als het grootste kantoor van Oost-Nederland met een vestiging in Amsterdam, kies je bij Damsté voor een hooggekwalificeerd kantoor met ambitie waar je het beste uit jezelf haalt. Tegelijkertijd vind je hier een informele sfeer, jonge collega’s en veel ruimte voor gezelligheid. Zo is Damsté.

Dit is Damsté
Als je voor Damsté kiest, kies je voor ondernemerschap en vindingrijkheid. Je vindt hier een groot aantal rechtsgebieden onder één dak. De nadruk ligt op advies, maar we procederen ook, als het moet tot op het hoogste niveau. In totaal hebben we zo’n 170 medewerkers.

Beste werkgever
Onze medewerkers geven enorm hoge waarderingscijfers. De belangrijkste reden: we combineren een hoge mate van professionaliteit, bevlogenheid en vakkennis met een toegankelijke sfeer en oog voor iedere medewerker en cliënt. Dat waarderen onze collega’s.

Het beste uit jezelf halen
Bij Damsté haal je het beste uit jezelf. Je krijgt al snel je eigen dossiers, zodat je het vak goed in de vingers krijgt. Ook complexe vragen komen op je bureau terecht. Het beste uit jezelf halen betekent ook dat je de nadruk mag leggen op waar jij goed in bent. Ben je heel communicatief? Dan praat je veel met cliënten. Werk je graag op jezelf? Dan kun je bijvoorbeeld veel annoteren. Wij vragen je niet om in alles goed te zijn – we geven je de kans om te doen waar jouw talent ligt. En daar geven we je alle gereedschappen voor, ook qua opleiding. Zo kun je opleidingen volgen aan onze eigen academie. Vrijheid en zelfstandigheid, daar geloven we in.

Werken moet leuk zijn
Als je zo’n 40 uur per week op een plek doorbrengt, is het belangrijk dat je het er naar je zin hebt. Bij Damsté hechten we daarom erg aan gezelligheid en een informele sfeer. We lunchen met elkaar wanneer het kan en organiseren regelmatig kantoorborrels en bedrijfsuitjes. Daarbij geloven we erin dat werk leuk blijft wanneer je genoeg tijd hebt voor andere zaken. Opladen is belangrijk. Daarom werken we op reguliere kantooruren en is de laptop in de avond en in het weekend in principe dicht.

Altijd plaats voor talent

Heb je interesse in Damsté? Stuur dan gerust een bericht of open sollicitatie via onze website www.damste.nl/werken-bij. Voor mensen met talent is er bij Damsté altijd plaats. Je hoeft niet te wachten tot er een plek vrijkomt. Zo is Damsté.

Damsté advocaten – notarissen

Enschede – Amsterdam – Hengelo – Almelo

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan