Bedrijven- en
Instellingendagcommissie
Lees verder


Boukje Unverzagt  – Voorzitter

Mijn naam is Boukje, ik ben 22 jaar en ik zit nu in het derde jaar van de Bachelor Nederlands recht. Als voorzitter is mijn voornaamste verantwoordelijkheid het behouden van het overzicht van alles wat er gebeurt rondom de organisatie van de Bedrijven- en Instellingendag. Ik leid tevens de vergaderingen en neem het opstellen van het draaiboek op mij. Ik kijk er erg naar uit om samen met onze commissie een prachtige dag met succes neer te zetten.


Evi Faber – Penningmeester

Mijn naam is Evi en ik ben 21 jaar. Ik zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Ik ben als penningmeester verantwoordelijk voor de begroting, de sprekers en ik ben de dag coördinator van de BID. Ik zorg dat alles op de dag zelf zo vloeiend mogelijk verloopt!


Niek ter Haar – Acquisitie

Mijn naam is Niek, 20 jaar jong en ik zit in het derde jaar van mijn bachelor IT-recht. Dit jaar verzorg ik samen met Fleur de acquisitie. Onze taken hiervoor zijn met name het onderhouden van het contact met de deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen.


Fleur Kievit – Acquisitie

Mijn naam is Fleur Kievit en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit jaar vorm ik samen met Niek het acquisitiekoppel van de BID. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen.


Tani Kiers – Vormgeving

Mijn naam is Tani, 20 jaar oud en ik zit nu in het derde jaar van de bachelor Internationaal en Europees Recht. Dit jaar ben ik samen met Siem verantwoordelijk voor de vormgeving van de Bedrijven- en Instellingendag. Dit betekent dat wij het contact met de deelnemers onderhouden en de promotie verzorgen. We zien jullie graag op 9 februari!


Siem van den Berg – Vormgeving

Ik ben Siem, 21 jaar en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Samen met Tani zorg ik er voor dat de insta er weer piek fijn uit ziet, houd ik contact met de deelnemers en zullen wij ook dit jaar weer een Bedrijven- en Instellingendag-boek voor jullie maken. Hopelijk tot ziens op 9 februari!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan