Lissa Boersma, advocaat-medewerker Litigation & Insurance

Lissa Boersma is als advocaat-medewerker werkzaam bij CMS op de praktijkgroep Litigation & Insurance. Deze praktijkgroep werkt binnen alle facetten van het procesrecht en het verzekeringsrecht. Het zwaartepunt van Lissa haar werkzaamheden ligt bij het verzekeringsrecht. Daarbinnen adviseert en procedeert zij namens verzekeraars en ondernemingen over allerlei onderwerpen. Daarnaast publiceert zij regelmatig artikelen en annotaties in vaktijdschriften.

Susanne Bijvank, advocaat-stagiaire Real Estate – Transacties en Huurrecht

Susanne Bijvank (27) is 2,5 jaar werkzaam bij CMS als advocaat-stagiaire op de praktijkgroep Real Estate – Transacties en Huurrecht. Zij houdt zich voornamelijk bezig met huurrechtgeschillen en -adviezen, vastgoedtransacties en het opstellen van huurovereenkomsten voor bedrijven. Werken bij CMS is leerzaam én leuk. Vanaf week één krijg je veel verantwoordelijkheid, in een omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s.

 

Over CMS
CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland behoort CMS tot één van de meest toonaangevende juridische dienstverleners. Met ruim 170 advocaten, notarissen en belastingadviseurs bedienen wij onze cliënten, waarbij wij onze diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop wij al meer dan een eeuw actief zijn, combineren met ons wereldwijde netwerk en perspectief.

Ga jij samen met ons de toekomst aan?
Werken bij CMS betekent meer dan alleen juridisch inhoudelijk op hoog niveau werken. Wij weten dat je verder moet kijken dan alleen jouw vakgebied. Het is van belang dat je je kunt en wilt verplaatsen in de wereld van jouw cliënt. Dit betekent dat we tijdens de sollicitatieprocedure niet alleen kijken naar jouw kennis, maar ook naar jouw persoonlijkheid, drijfveren en motivatie. Wat je kunt, is een randvoorwaarde, wie je bent is voor ons cruciaal!

Student-stage
Tijdens een student-stage krijg je een goed beeld van onze dagelijkse (inter)nationale praktijk waar je een onderdeel van wordt. Je werkt mee in lopende zaken en je neemt samen met de advocaten deel aan besprekingen met cliënten. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de lopende dossiers door verschillende stukken op te stellen waaronder brieven, processtukken en/of adviezen. Tijdens de stage werk je samen met advocaten en kun je deelnemen aan – interne – cursussen en sociale activiteiten. Een stage duurt in principe twee maanden, waarbij je fulltime werkzaam bent, en start altijd in de oneven maanden. De vergoeding bedraagt 750 euro per maand. Heb je geen recht meer op een studentenreisproduct, dan kun je in aanmerking komen voor een reiskostenvergoeding. Studenten die van ver komen, kunnen daarnaast in aanmerking komen voor een vergoeding van de huur van een woonruimte in Amsterdam. Uiteraard is een student-stage ook mogelijk indien je al bent afgestudeerd.

Wil jij meer informatie over wat CMS voor jou kan betekenen, ben je geïnteresseerd in het lopen van een student-stage of wil je solliciteren? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze recruiters via [email protected]!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan