Ena Talic

Ena is in 2020 gestart als advocaat-stagiaire op de sectie Global Financial Markets. Na een seatchange is zij momenteel werkzaam op de sectie Corporate M&A. Ena heeft eerst haar propedeuse behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en daarna haar master aan Tilburg University. Ze kijkt er erg naar uit om jullie te ontmoeten en meer te vertellen over kantoor!


Martha de Kok

Hi, ik ben Martha! Ik woon inmiddels zo’n 5 jaar in onze mooie hoofdstad, maar ik kom oorspronkelijk uit Oisterwijk. Als trotste Brabander ben ik dan ook zeker ieder jaar een weekje in Oeteldonk te vinden tijdens carnaval. Doordat ik vroeger veel programma’s zoals CSI keek, leek het mij erg gaaf om advocaat te worden. Daarom besloot ik na de middelbare school hbo-rechten te gaan studeren. Dit bleek uiteindelijk toch niet helemaal bij mij te passen. Vanuit hier heb ik het besluit genomen om HRM in Tilburg te studeren. Dit bleek een goede zet. Ik vond het een ontzettend leuke studie! Richting het einde van mijn studie ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb ik onder andere stagegelopen en gewerkt bij Red Bull. Inmiddels heb ik helemaal mijn plek gevonden in Amsterdam en werk ik alweer enige tijd als Campus Recruiter bij Clifford Chance. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle zaken rondom studenten en komen studenten bij een eerste kennismaking met kantoor bij mij terecht.

WAAROM CLIFFORD CHANCE?

Clifford Chance is één van ‘s werelds toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecialiseerde dienstverlening. We beschikken in Amsterdam over de secties Financial Markets Group, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

Het kantoor van Clifford Chance bevindt zich in een monumentaal pand in hartje Amsterdam waar ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten samenwerken aan transacties en opdrachten.

Wij zijn doorlopend op zoek naar student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten (zowel op kantoor als op locatie) om met ambitieuze studenten in contact te komen. Zo organiseren wij iedere maand een informele lunch (de Legal Lunch) en in mei organiseren wij onze driedaagse internationale masterclass (Select Class). Daarnaast bieden wij studenten de kans om tijdens een student-stage in twee maanden de internationale advocatuur te ontdekken.

Benieuwd hoe het is om je carrière bij Clifford Chance Amsterdam te starten? Kijk op http://careers.cliffordchance.com/amsterdam en solliciteer naar de mogelijkheid die bij jou past! Of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina’s.

Vragen? Email ons op [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan