Niek Bakker

Mr. N.M. (Niek) Bakker is werkzaam bij Bout Advocaten als advocaat in de algemene civiele praktijk. Daarnaast heeft hij expertise in het intellectuele eigendomsrecht, privacyrecht en ICT-recht.

In januari 2021 heeft hij zijn master Recht en ICT aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Zijn scriptie schreef hij over de verwerking van persoonsgegevens in faillissementen.

Job Homan

Mr. J. (Job) Homan studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is afgestudeerd met de specialisatie ondernemingsrecht. Zijn scriptie schreef hij over bestuurdersaansprakelijkheidsprocedure.

Met ingang van oktober 2022 is Job in dienst getreden bij Bout Advocaten. Hij is werkzaam binnen de algemene civiele praktijk en houdt zich daarbij bezig met het insolventierecht.

In het centrum van Groningen, vlakbij de rechtbank, vind je Bout Advocaten: een middelgroot kantoor met 18 advocaten en een ondersteunend team van circa 15 medewerkers. Ons kantoor staat bekend om zijn juridische expertise, toewijding en veelzijdigheid. Onze dienstverlening is klantgericht, soepel, aangenaam en de werksfeer is ongedwongen. Het advocatenwerk bij Bout Advocaten betreft niet alleen maar het optreden bij geschillen tussen verschillende partijen, maar ook het adviseren bij bijvoorbeeld een bedrijfsovername of bij de oprichting van een maatschap. Persoonlijk contact vindt men bij Bout Advocaten ontzettend belangrijk en daarom staat de deur van het kantoor aan de Ossenmarkt altijd open.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan