Justus Tomson – Senior Associate Litigation

Justus is Senior Associate op de Litigation afdeling van Baker McKenzie. Hij focust zich onder andere op commerciële en ondernemingsgeschillen, waaronder contractuele geschillen, aansprakelijkheidsgeschillen en aandeelhoudersgeschillen. Hij heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Ralph Potgieter – Associate Tax 

Ralph heeft zijn bachelor Fiscaal Recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2019 is hij afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam na het behalen van zijn master Fiscaal Recht, Internationaal en Europees Belastingrecht. Na een stage en werkstudentschap op onze tax-afdeling is hij in 2019 gestart op de Indirect Tax afdeling van Baker McKenzie.

Cameron Bavay – Campus Recruiter

Cameron heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar bachelor heeft ze stage gelopen bij een recruitmentbureau en gewerkt in de organisatie- en reissector. In november 2022 is zij gestart als Campus Recruiter bij Baker McKenzie en is ze verantwoordelijk voor alle recruitmentevents en de instroom van alle studenten binnen het kantoor.

BAKER MCKENZIE AMSTERDAM

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 74 kantoren in 45 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. We hebben een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorzien we internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied.

Bij Baker McKenzie Amsterdam ga je je razendsnel ontwikkelen. Wij gaan voor die extra mile. Hierin verschillen wij niet van al die anderen. Wat ons wel anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt en je bij ons thuis voelt. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt.

Wat wil jij?

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij ons beter leren kennen? Kom een student-stage lopen! Tijdens deze periode kun je ons, onze cliënten en onze werkzaamheden beter leren kennen, ontdekken wij wie jij bent en ondervind jij of onze manier van werken je aanspreekt. Een stage duurt acht weken en start altijd op de eerste dag van de maand. Je kiest de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt: Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Litigation, Competition & Trade, Real Estate, IP/IT & Commercial, Corporate Structures (het Notariaat) of Tax (Direct Tax, Indirect Tax of Transfer Pricing, Employee Benefits).

Wil je sfeer komen proeven? 

Je bent welkom tijdens een stage of een event! Ook organiseren wij elke maand onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en onze Junior Associates.

Kijk op www.werkenbijbaker.nl voor meer informatie of neem contact op met onze Campus Recruiter Cameron Bavay ([email protected]). Hopelijk ontmoeten we je snel!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan