Elna Vroege, jurist arbeidsrecht

Tijdens mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik actief geweest bij de JFV, heb ik juridisch advies verstrekt bij het Juridisch Spreekuur en heb ik stage gelopen om kennis te maken met de behandeling van rechtsbijstandsdossiers. In 2021 heb ik de master Nederlands Recht, met afstudeerrichtingen Arbeidsrecht en Privaatrecht, afgerond. Daarna heb ik eerst 1,5 jaar elders werkervaring opgedaan. In december 2022 ben ik gestart als jurist Arbeidsrecht bij ARAG. Daar heb ik het ontzettend naar mijn en heb ik inmiddels al heel veel mogen leren.

Debby Badoux, jurist algemeen

Gedurende mijn studie heb ik juridisch advies verstrekt bij de Rechtswinkel en diverse stages doorlopen, waaronder in de advocatuur en als letselschadejurist. Na het voltooien van mijn master Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2022, ben ik mijn professionele loopbaan gestart bij ARAG als junior jurist Algemeen Verbintenissenrecht. Binnen deze functie heb ik me inmiddels gespecialiseerd in het huur- en vastgoedrecht.


Myrthe Spijkers

Ik heb de bachelor IT-recht en de Togamaster Privaatrecht Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Naast mijn studie was ik graag bezig met diverse nevenactiviteiten. Zo heb ik stages gelopen in de advocatuur, bij de gemeente en bij de rechtbank. Daarnaast heb ik bij verschillende organisaties vrijwilligerswerk gedaan, waaronder het Juridisch Steunpunt van WIJS Groningen. Verder heb ik de IE-masterclass, het symposium en de pleitwedstrijd van studievereniging LISA georganiseerd. Inmiddels werk ik sinds november 2022 als Jurist Bouwrecht bij ARAG Rechtsbijstand. Dit werk doe ik met veel plezier en passie.

De ARAG-groep is een toonaangevend internationaal familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring als rechtsbijstandverzekeraar en juridisch probleemoplosser. Onze missie is altijd hetzelfde gebleven: het recht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen. Met ruim 4.600 medewerkers zijn we actief in 19 landen, waaronder Australië, de Verenigde Staten en Canada.

In Nederland hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van rechtshulpverlening aan particulieren en bedrijven. Vanuit onze 5 vestigingen werken bijna 800 professionals elke dag hard om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

ARAG Nederland staat bekend om haar klantgerichte aanpak en dat is niet voor niets. Met een klanttevredenheidsscore van 8,4 en een Net Promotor Score van +44 behoren we tot de top van de Nederlandse markt. Om onze dienstverlening efficiënter, toegankelijker en klantvriendelijker te maken, maken we gebruik van innovatieve technologieën zoals beslisboomtechnologie en kunstmatige intelligentie. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij deze ontwikkelingen en mee te werken aan de transformatie van ons bedrijf.

In de laatste fase van je studie ben je waarschijnlijk op zoek naar een (bij)baan die aansluit bij jouw expertise en ambities. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. Onze open en collegiale werksfeer legt de nadruk op teamwork en persoonlijke groei. Je wordt omringd door ervaren professionals en hebt gedurende minimaal het eerste jaar een persoonlijke begeleider die jou coacht. Vanaf dag één krijg je uitdagende en diverse taken, waarbij je je eigen cliënten vertegenwoordigt.

Daarnaast bieden we bij ARAG Nederland een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, zoals vakinhoudelijke trainingen. Zo krijg je de kans om je te specialiseren in een specifiek rechtsgebied dat aansluit bij jouw interesses en ambities.

We zetten ons ook actief in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn betrokken bij diverse initiatieven en maatschappelijke projecten die gericht zijn op het bevorderen van toegang tot recht en het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving.

Kortom, ARAG Nederland is de plek waar jouw juridische carrière kan bloeien en waar je een verschil kunt maken in de wereld van recht en rechtvaardigheid.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan