Jesse Riekele Algra

Jesse verstrekt advies en juridische bijstand aan cliënten bij fusies en overnames en bij het maken van investeringen. In dat kader stelt hij aandeelhoudersovereenkomsten en overeenkomsten tot aankoop van aandelen op en beoordeelt hij deze. Zo is hij al betrokken geweest bij diverse (inter)nationale transacties, waaronder strategische overnames, private equity-investeringen en veilingen.

Hidde Ferwerda

Hidde Ferwerda is werkzaam in het Banking & Finance team van AKD in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in zaken met betrekking tot grensoverschrijdende financieringstransacties (gesyndiceerde en clubkredietfaciliteiten, LMA documentatie), acquisitiefinanciering, vastgoedfinanciering en herstructureringen.


Karst Vriesendorp

Karst Vriesendorp is advocaat bij AKD en maakt deel uit van het team Europees en mededingingsrecht. Hij is gespecialiseerd in het Europees recht en werkzaam op de vestigingen in Brussel en Rotterdam. Binnen het Europees recht legt Karst zich hoofdzakelijk toe op het staatssteun-, mededingings- en aanbestedingsrecht en staat hij zowel private partijen als overheden bij.


Ezra Bouwense

Ezra Bouwense is recruiter bij AKD.

Ons kantoor  

AKD is één van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. AKD staat internationale middelgrote -en grote ondernemingen bij. Dit doen wij op élk rechtsgebied vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Brussel en Luxemburg.

Onze specialisten

AKD is een full-servicekantoor met meer dan 500 gedreven medewerkers. Alles is mogelijk vanuit jouw passie bij AKD. Bij ons vind je vrijheid, zelfstandigheid, ondernemerschap én informaliteit. Via ons eigen opleidingshuis AKDMY kan jij je optimaal ontwikkelen en jezelf verder specialiseren vanaf dag één. Daarnaast doen wij niet aan een sectiewissel. Wij werken in diverse multidisciplinaire teams aan grote zaken voor internationale cliënten

Carrièreperspectief 

Wil jij een kijkje nemen in de advocatuur, fiscale praktijk of het notariaat én zit jij in de afrondende fase van je rechten opleiding? Kom 2 maanden fulltime stagelopen op één van onze secties, of kom langs voor een kop koffie op een van onze vestigingen. Op www.werkenbijakd.nl kun je bekijken welk rechtsgebied je interessant vindt, en op welke van de zes vestigingen je hiervoor terecht kunt. We hebben doorlopend plek voor jou!

Studentstage

Tijdens je stage leer je onder andere juridische memo’s schrijven, vraagstukken van onze cliënten te interpreteren, en je ervaart hoe we binnen AKD (multidisciplinair) met elkaar samenwerken. Je krijgt te maken met alles wat er speelt binnen jouw vakgroep van voorkeur en de vestiging waar je stageloopt. AKD is dan wel een groot internationaal kantoor maar je werkt in kleine teams waardoor je gegarandeerd iedereen leert kennen.

Contact

Wil je meer weten over onze vacatures en de mogelijkheden voor een studentstage, neem dan contact op met onze campus recruiter Macy

via [email protected] of +31 06 15 65 62 95.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan