Marjolein Zinkhann

Marjolein behaalde haar master Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2019 en werkt sinds 2020 bij Wieringa Advocaten. Zij is werkzaam binnen de praktijkgroep vastgoed, bouwrecht en bestuursrecht. Marjolein is voormalig bestuurslid van de JFV Groningen.

Arjen Schram

Arjen Schram behaalde zijn master IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2019 en werkt sinds 2020 bij Wieringa Advocaten. Hij is werkzaam binnen de praktijkgebieden IE/ICT en ondernemingsrecht. In de praktijk adviseert en procedeert hij veelal over intellectuele-eigendomsrechten en softwareovereenkomsten.

Kantoorprofiel Wieringa Advocaten

Hands-on advocatuur in Amsterdam Centrum! Wieringa is een middelgroot advocatenkantoor (ongeveer 30 advocaten) in Amsterdam. Wij zijn internationaal georiënteerd, maar met een stevige fundering in de Nederlandse bodem. Ons kantoor kenmerkt zich door de korte lijnen. We zijn klein genoeg om elkaar persoonlijk goed te kennen, maar tegelijk groot genoeg om leuke zaken te kunnen doen en vrijwel alle juridische specialismen te kunnen inzetten.

Voor ons is het belangrijkst dat we allemaal op kwalitatief hoog niveau met ons vak en voor de cliënt bezig zijn. Je treft daarom bij ons geen onderlinge competitie, maar een werksfeer waarin iedereen vanuit zijn specifieke kennis en vaardigheden bijdraagt aan het beste resultaat. Je hoeft niet bang te zijn dat je bij ons gedurende je stage wordt weggestopt in de bibliotheek om uitzoekklusjes te doen. In tegendeel: onze advocaat-stagiaires staan doorgaans binnen zes maanden te pleiten voor een rechterlijke instantie. Natuurlijk word je daarin begeleid – niet alleen door je patroon maar zeker ook door je collega stagiaires en medewerkers. Je intellectuele ontwikkeling als advocaat wordt ondersteund en we hebben aandacht voor ondernemerschap. Bovenal is Wieringa Advocaten ook een gezellig kantoor, niet alleen bij de vrijmibo.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan