Anna Booij

Gedreven. Enthousiast. Nieuwsgierig.

Anna is als Recruiter onderdeel van het HR-Team. Zij is verantwoordelijk voor de werving en selectie van student-stagiair(e)s en juridisch assistenten voor de verschillende praktijkgroepen. Anna behaalde haar bachelor Rechtsgeleerdheid en aansluitend haar master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Zij is verantwoordelijk voor de werving en selectie van student-stagiair(e)s en juridisch assistenten.

Wil je Van Doorne beter leren kennen? Neem dan contact op met Anna via 0627238376 of stuur een mail naar [email protected]

Danique Buermans

Betrokken. Doelgericht. Gedreven.

Danique is als Recruiter onderdeel van het HR-Team. Zij is verantwoordelijk voor de werving en selectie van student-stagiair(e)s en juridisch assistenten voor de verschillende praktijkgroepen.

Danique behaalde haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Zij is verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met studie- en studentenverenigingen.

Martijn Kok

Doortastend. Pragmatisch. Energiek.

Martijn maakt onderdeel uit van het team Vastgoed, Bouw- & Omgevingsrecht. Hij houdt zich bezig met Algemeen Bestuursrecht en Omgevingsrecht. Martijn heeft zowel zijn bachelor IT-recht, als zijn dubbele master Privaatrecht en Staats- en bestuursrecht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan in de advocatuur en bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Mathijs van der Kroon

Energiek. Betrokken. Oprecht.

Mathijs maakt deel uit van het IT-team binnen Van Doorne. Hij adviseert cliënten op het gebied van IT-overeenkomsten en IT-transacties. Mathijs heeft zijn bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Vervolgens heeft Mathijs de master Rechtsgeleerdheid met specialisatie in Internet, Intellectuele eigendom en ICT aan de Vrije Universiteit Amsterdam cum laude afgerond.

Gaat verder | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 205 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Gaat verder én blijft dichtbij
Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid
Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Talenten
Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan