Anouk Lankhaar 

Ik ben sinds 2019 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Commercial Contracting & Dispute Resolution. Ik houd van de afwisseling in mijn werkzaamheden (contracteren, adviseren en procederen). Het enthousiasme van mijn collega’s, de onderlinge betrokkenheid en de ruimte om een eigen praktijk op te bouwen, maakt dat ik met veel plezier werkzaam ben bij Van Benthem & Keulen.


Fedoua Ouchan-El Kharraz -coördinator studentenactiviteiten

Na een loopbaan waarbij ik werkzaam ben geweest in verschillende branches voel ik mij dan eindelijk op mijn plek. Sinds eind november 2021 ben ik de coördinator studentenactiviteiten naast mijn functie als adviseur Diversiteit en Inclusie. In 2011 ben ik gestart aan de opleiding apothekersassistente op het MBO, daaropvolgend een studie hbo-rechten waar ik mijn propedeuse heb gehaald en naar de Universiteit ging. Voor de zomer van 2021 heb ik mijn bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Utrecht. Momenteel studeer ik Privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Van werken in de apotheek naar werken bij de overheid en verschillende activiteiten naast de studie zoals bestuursjaren bij verenigingen en functies zoals stuurgroep lid EDI (Equality, Diversity & Inclusion) en gastlesdocent verder, vind ik toch het werk als coördinator studentenactiviteiten het leukst! Bij Van Benthem & Keulen voelde ik mij direct op mijn plek door het warme welkom en de toegankelijkheid van het kantoor. Er zijn veel sociale activiteiten (tegenwoordig virtueel) en collega’s zijn makkelijk benaderbaar, zelfs onze kantoordirecteur! We hebben veel jonge advocaten, kandidaat-notarissen en juridisch medewerkers in dienst. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het opleiden van mijn collega’s en mij. Door mijn werkzaamheden als coördinator heb ik nog meer binding met studenten en kom ik in aanraking met diverse studenten. Het leuke van mijn werk is dat ik de studenten kan voorbereiden op de praktijk en kennis kan bijbrengen middels leuke activiteiten. Leuk weetje over het kantoor is dat we een leuke en interessante podcast hebben: ‘Licht op Legal’, elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering die ook te beluisteren is op Spotify!.

Het kantoor is gevestigd in Utrecht en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op deze webpage zijn al onze events te vinden en mijn contactgegevens. Zie ik jou ook op de BID of op een van onze andere events? Heb jij vragen over stages of over de events? Ga naar: https://www.vbk.nl/events

Simone de Graaff 

Ik ben sinds november 2021 als advocaat werkzaam in de praktijkgroep Familie- & Erfrecht. Door een kantoorcursus aan de rechtswinkel kwam ik tijdens mijn studie in aanraking met Van Benthem & Keulen. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, juridische topkwaliteit en samenwerking met andere praktijkgroepen maakt dat ik met enthousiasme werk in de advocatuur bij Van Benthem & Keulen.

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze en innovatieve kantoor met 90 professionals in advocatuur en notariaat. Wat ons kenmerkt? De juridische markt verandert snel. Legal en business worden steeds meer geïntegreerd. Wij geloven dat legal meer is dan juridische expertise alleen. Wij zoeken dialoog met de markt en onze cliënten, wij luisteren en koppelen juridische dienstverlening aan innovatie en kennisdeling. Open, pragmatisch en oplossingsgericht. Wij geven richting. Wij maken legal.

Van Benthem & Keulen is een fullservicekantoor in advocatuur en notariaat en heeft een permanente positie in de top 20 grootste kantoren van Nederland. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en zijn sterk vertegenwoordigd in onder andere retail, zorg, finance, onderwijs, energie, sport en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation.

In januari 2020 introduceerden wij onze tweewekelijkse juridische podcast “Licht op Legal”, met verhalen over dé juridische thema’s van dit moment. Onze podcast is in 2020 genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. Vanuit onze eigen studio zijn inmiddels een kleine 100 online events georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Daarnaast hebben wij in samenwerking met de Universiteit Utrecht de Utrecht Law Clinic opgericht, waar talentvolle studenten in contact worden gebracht met startups om juridisch advies te geven en een maatschappelijke bijdrage te leveren. In 2019 is Van Benthem & Keulen verkozen tot de beste juridische dienstverlener in Nederland (MT1000 beste dienstverleners van Nederland).’

Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van meer dan 115 partnerkantoren in ruim 55 landen.

Van Benthem & Keulen behoort al sinds 2012 tot de top 10 van snelst groeiende kantoren van Nederland. Wij realiseren ons dat de toekomst van ons kantoor sterk wordt bepaald door de advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen die bij ons komen werken. Wij zijn daarom continu op zoek naar ambitieuze, getalenteerde studenten. Studenten en medewerkers die niet alleen het juridische vak uitstekend beheersen, maar die ook de vertaling kunnen maken naar de business context en oog hebben voor innovatie.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan