Fabian Verduijn

Fabian is sinds 2020 werkzaam bij PlasBossinade, waar hij zich voornamelijk richt op het ondernemingsrecht en het insolventierecht.

Marianne Riemersma

Marianne is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid in de ruimste zin van het woord. Zij adviseert het Dagelijks Bestuur over personele aangelegenheden, is verantwoordelijk voor het proces van in-, door- en uitstroom en aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken voor het personeel. Daarnaast ondersteunt zij het dagelijks bestuur bij de dagelijkse leiding van het bedrijf.

Stephanie Huuskes

Als advocaat houdt Stephanie zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht. Daarbij richt zij zich op uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen zoals individuele ontslagzaken, medezeggenschapsrecht en reorganisaties. Stephanie kiest altijd voor een praktische benadering waarbij ze resultaat- en oplossingsgericht werkt.

 

Bij PlasBossinade Advocaten en Notarissen geloven wij dat vrijheid ruimte geeft. Vrijheid om anders te denken, anders te kijken en anders te doen. Wij moedigen originaliteit, authenticiteit en creativiteit aan, om zo iedereen de beste te laten worden in wat hij wil bereiken.

Bij ons is iedereen anders. In ons team van 24 advocaten, 10 (kandidaat-)notarissen en 40 ondersteunend medewerkers heeft ieder zijn eigen kwaliteiten en stijl. Elke advocaat en notaris is specialist op een bepaald rechtsgebied, maar wordt ook regelmatig betrokken bij de andere specialismen.

We geven medewerkers volop de ruimte. We dagen hen uit het ‘op eigen wijze’ te doen en van de gebaande paden af te wijken. Wij stimuleren elkaar altijd te zoeken naar mogelijkheden een nog beter resultaat te behalen. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en behartigen wij de belangen van onze klanten op de best mogelijke manier. Voor zaken die er toe doen.

Je blijven ontwikkelen: dat vinden we belangrijk bij PlasBossinade. Er is daarom veel ruimte voor opleiding en begeleiding. Op vakinhoudelijk gebied, maar ook meer algemeen bijvoorbeeld over de Wwft of timemanagement. Wij bieden diverse inhouse-cursussen aan, zoals bijvoorbeeld strategisch procederen en actualiteiten verbintenissenrecht. Daarnaast hebben we abonnementen bij diverse opleidingsinstituten. Mochten daar geen passende cursussen bij zijn, dan zijn er legio andere mogelijkheden.

Behalve plezier in het vak hebben we ook plezier in heel veel andere dingen. Zo verzorgt een wisselend aantal medewerkers elk jaar ons kantooruitje. Dit varieert van Solex rijden tot de strijd met elkaar aangaan in ‘Wie is de Mol’. Tijdens de wekelijkse kantoorborrel schuiven regelmatig klanten of studenten aan, die aanwezig waren bij een door ons verzorgd seminar of cursus. Onze personeelsvereniging organiseert daarnaast ook nog verschillende activiteiten, zoals een bierproeverij en niet te vergeten de jaarlijkse kantoorbarbecue. De sportieve collega’s zijn in de meerderheid: zij lopen samen de 4-Mijl, fietsen van Haren naar Haren of doen mee aan een beachvolleybaltoernooi.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan