Jan Bakker – Advocaat Bouw- en Aanbestedingsrecht 

Jan was lid van meerdere commissies bij de JFV tijdens zijn bachelor Rechtsgeleerdheid in Groningen. Hij maakte kennis met Pels Rijcken als student-stagiair en werkstudent. Jan behaalde de master Staats- en bestuursrecht in Amsterdam (UvA). Hij specialiseert zich in het Aanbestedingsrecht. Binnen Pels Rijcken is Jan lid van de mr. Z-commissie.

Jasper Cazemier – Advocaat Onderneminsgrecht

Jasper is voormalig bestuurslid bij JFV Groningen. Hij maakte kennis met kantoor als werkstudent en behaalde zijn master Ondernemingsrecht in Rotterdam. Binnen Pels Rijcken specialiseert hij zich in fusies en overnames. Jasper organiseerde vorig jaar onze masterclass, is lid van de barcommissie en begeleidt student-stagiaires.

Jet van Os – Recruiter

Jet is verantwoordelijk voor het sollicitatieproces van studenten en starters en begeleiding van student-stagiaires en werkstudenten. Ook organiseert zij activiteiten voor studenten en net-afgestudeerden. Binnen Pels Rijcken is Jet lid van de barcommissie, de mr. Z.-commissie, de Junior Board en de student-stagiaire commissie van kantoor.

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Meesterschap
Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten… het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken. Zowel in de advocatuur als in het notariaat.

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ houdt niet op na je stagiaireperiode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.

Kennismaken
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage, neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze recruiters.

Bezoek ook onze Instagram en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters.

Elisabeth Matthes 

[email protected]

070-515 3825

  Jet van Os

  [email protected]

 070-515 3249

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan