Amber Klaver

Amber Klaver heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen de master Nederlands recht met specialisaties privaatrecht en arbeidsrecht gevolgd en deze cum laude afgerond. Bij Nysingh is ze werkzaam als advocaat-stagiaire op de sectie Arbeidsrecht, die ondernemingen en zorginstellingen bijstaat. Haar werkzaamheden bestaan uit het adviseren en procederen over individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap.

Folmer Helder

Folmer Helder studeerde rechten in Groningen en was o.a. actief bij de JFV. Bij Nysingh adviseert en procedeert Folmer over zaken in het algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht, milieurecht en in kwesties over toezicht en handhaving. Voordat Folmer bij Nysingh kwam, werkte hij twee jaar als juridisch consultant in het omgevingsrecht, onder meer bij de gemeenten Utrecht en Amsterdam.

Frederike van Spaendonck

Frederike van Spaendonck is  sinds juli 2020 recruiter bij Nysingh. Ze is verantwoordelijk voor alles wat met studenten te maken heeft. Wil je dus graag stagelopen, aan de slag als werkstudent of informeel kennismaken, neem dan contact met haar op! Ze vertelt je graag meer over het kantoor en alle mogelijkheden.

Succes volgens Nysingh

We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Utrecht, Apeldoorn, Arnhem en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Kom kennismaken

Ruimte geven aan talent en samenwerken, ook dat is succes volgens Nysingh. Wij weten dat zelfstandig zijn, heel iets anders is dan alles zelf willen doe, en dat bouwen op anderen net zo belangrijk is als vertrouwen op jezelf. Daarom vind je bij Nysingh de ruimte, de kennis en de cultuur te groeien en samen verder te komen. Wil je weten hoe het is om bij Nysingh te werken? Wij maken graag met jou kennis.

Wil je tijdens je studie al ervaring opdoen bij Nysingh en onderzoeken of de advocatuur bij jou past? Als student loop je bij Nysingh twee maanden stage in de advocatuur of op het notariaat. Als eind bachelor of master rechtenstudent kun je een kantoorbrede of een sectie-specifieke stage lopen. In elk geval werk je op allerlei vlakken volledig mee in onze praktijk.

Bevindt jij je in de masterfase en ben je op zoek naar een inhoudelijke bijbaan? In dat geval kan je solliciteren op een werkstudentschap. Kijk of wij een passende vacature hebben of stuur ons een open sollicitatie.

Wij vertellen je graag meer!

Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij onze recruiter Frederike van Spaendonck ([email protected]). Je vindt onze actuele vacatures en meer informatie over ons kantoor op www.werkenbijnysingh.nl.

Direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden? Volg ons dan op Instagram (@werkenbijnysingh). Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de BID!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan