Kirsten Menger

Kirsten is sinds afgelopen zomer het HR team in Amsterdam komen versterken als HR/Recruitment Assistant. Daarvoor heeft Kirsten de Master HRM in Groningen afgerond. Kirsten is ook aanwezig op de (digitale) Bedrijven- en Instellingendag en kijkt ernaar uit om jou op 11 februari 2022 te ontmoeten tijdens de workshop, de individuele gesprekken en/of banenmarkt. Hopelijk tot dan!

Maartje van Oorsouw

Maartje is sinds juni 2019 werkzaam als HR/Recruitment Assistant in het HR team van Norton Rose Fulbright. Heb je na de (digitale) Bedrijven- en Instellingendag nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij ons kantoor? Neem dan gerust contact op via [email protected] of (020) 462 9384. We vertellen je graag meer tijdens een informeel kopje koffie.


Naomi Schuitema

Naomi is sinds mei 2018 werkzaam als Advocaat in het Corporate IP/IT team van Norton Rose Fulbright, waar zij zich o.a. bezig houdt met fusies en overname, herstructureringen, intellectueel eigendomsrecht en gegevensbescherming. Naomi heeft zelf ook in Groningen gestudeerd en daar de Master Nederlands Recht met specialisatie in Privaatrecht afgerond.

Rik van der Laan

Rik is sinds juni 2021 werkzaam als Advocaat-stagiaire in het Banking & Finance team van Norton Rose Fulbright. Rik heeft in Leiden gestudeerd en houdt zich nu bezig met o.a. asset based lending en projectfinancieringen voor banking en andere financiële instellingen en bedrijven in binnen- en buitenland. Verder heeft Rik ervaring in herstructureringen en insolventiegerelateerde zaken.

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 5 van de grootste kantoren wereldwijd. De focus van onze dienstverlening ligt op het adviseren van toonaangevende internationale commerciële- en financiële ondernemingen/instellingen binnen verschillende sectoren. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandttoren, de hoogste toren van Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties:

  • Banking
  • Corporate
  • IP/IT
  • Employment
  • Energy
  • Infrastructure
  • Litigation and Dispute Resolution
  • Notarial Services
  • Tax


Studenten
Ben je benieuwd hoe het is om voor twee maanden fulltime stage te lopen bij een commercieel kantoor? Als student-stagiair(e) werk je bij ons per direct mee aan internationale zaken binnen verschillende secties. Je krijgt bij ons relatief snel verantwoordelijkheid waardoor je ‘on-the-job’ veel leert. Het is ons uitgangspunt om jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches en social events zoals kantoorborrels, sportevenementen, winterfeest en andere initiatieven.

Starters
Als advocaat-stagiaire, fiscaal-stagiaire of kandidaat-notaris draai je in teamverband mee met internationale transacties. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe zaken. Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en internationaal niveau. Naast de Beroepsopleiding zal je in je eerste jaar ook naar de Law Firm School gaan. Norton Rose Fulbright heeft zelf twee opleidingen ontwikkeld: de International Acadamy en de Away Days. Tijdens deze (digitale) bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je jouw internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten. De opleidingen op jouw (professionele) ontwikkeling!

Interesse
Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stageboordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Maartje van Oorsouw (HR/Recruitment Assistant) of Kirsten Menger (HR/Recruitment Assistant) via [email protected] of telefonisch via (020) 46 29 384. We staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Let’s get in touch!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan