Gaibar Hasami

Gaibar is lid van de praktijkgroep Financieel Recht van NautaDutilh. Gaibar adviseert (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen zoals banken, verzekeraars, beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen over financieel (regelgevings)recht.
Gaibar heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij de Master Ondernemingsrecht heeft behaald. Gaibar studeerde tevens Rechten en Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vera te Lintel Hekkert

Vera te Lintel Hekkert is Corporate Recruiter bij NautaDutilh. Voor vragen over (digitale) evenementen, student- en werkstages, vacatures (voor studenten en starters) en sollicitatieprocedures kun bij haar terecht. Vera is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting van Human Resources and Career Management. Vera trad in 2020 in dienst bij NautaDutilh.

Let’s meet! 

Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit.

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, dan ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

Masterclass
Elk voorjaar organiseren wij onze driedaagse Masterclass. Een groep van 20 rechtenstudenten gaat, onder begeleiding van onze experts, de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van onze werkzaamheden, maar ook van onze mensen. Al met al een uitdagend maar niet te missen evenement!

Stages
Daarnaast bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam. Er is ook de mogelijkheid een maand stage te lopen op ons kantoor in Londen of New York! Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als werkstudent of als scriptiestudent.

Contact
Heb je vragen over onze Masterclass, stagelopen of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Pim van Mierlo Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75
[email protected]

Vera te Lintel Hekkert Corporate Recruiter
020 – 71 71 512 / 06 –  50 18 66 73
[email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan