Veerle van den Boomen

Veerle van den Boomen is gespecialiseerd in commerciële contracten, fusies en overnames en vennootschappelijke (her-)structureringen. Verder maakt Veerle onderdeel uit van het privacy team van Lexence. Veerle is sinds 2022 verbonden aan Lexence. Ze behaalde in 2019 haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en volgde in die periode gedurende een semester diverse juridische vakken aan de University of Sydney. In 2021 heeft zij haar master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Allard Janus

Allard Janus adviseert en procedeert op alle belangrijke gebieden van het arbeidsrecht, waaronder collectief en individueel ontslagrecht, medezeggenschap en overgang van onderneming. Allard werkt sinds 2021 bij Lexence. Hij behaalde in 2021 de master Onderneming en Recht aan de Universiteit Utrecht.

Daniëlle Baveco

Daniëlle adviseert en procedeert op alle belangrijke gebieden van het arbeidsrecht, waaronder collectief en individueel ontslagrecht, medezeggenschap en overgang van onderneming. Sinds 2020 werkt Daniëlle bij Lexence. Zij studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde in die periode gedurende een semester diverse juridische vakken aan de National University of Ireland, Galway. In 2020 behaalde zij haar master Arbeid en onderneming (Arbeidsrecht) aan de Universiteit van Amsterdam. Daniëlle werd in 2020 beëdigd.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan