Laurens Vermeulen

Laurens Vermeulen heeft Nederlands recht (specialisatie privaat- en strafrecht) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds 2016 is hij werkzaam bij KienhuisHoving in Enschede als advocaat binnen de praktijkgroep(en) Aanbestedingsrecht, Bouwrecht, Commercieel vastgoed. Laurens is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht en het bouwrecht waarbij hij zowel adviseert als procedeert. Daarnaast is Laurens verbonden aan het opleidingsinstituut Conducto.

Elske Veenstra

Elske Veenstra heeft Nederlands recht (specialisatie privaatrecht) gestudeerd aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. Zij is sinds dit jaar werkzaam bij KienhuisHoving in Enschede als juridisch medewerker binnen de praktijkgroep Aanbestedingsrecht en Bouwrecht. Als juridisch medewerker verricht zij veelzijdige werkzaamheden. In het voorjaar van 2022 start Elske met de beroepsopleiding en zal zij zich verder ontwikkelen tot advocaat.

Robert Shenouda

Robert Shenouda heeft Nederlands recht (specialisatie strafrecht) gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vanaf 2017 is hij werkzaam als advocaat en sinds 2019 werkzaam bij KienhuisHoving in Enschede als advocaat binnen de praktijkgroep Herstructurering & Insolventierecht. Robert wordt met regelmaat door de rechtbank Overijssel aangesteld tot curator. Als nevenfunctie is Robert aangesloten bij de Talent Group Twente (TGT, FC Twente).

Alide Eillert

Alide Eillert houdt zich binnen KienhuisHoving o.a. bezig met de studentenmarkting & communicatie. Mocht je interesse hebben in een studentstage, aan de slag willen als werkstudent óf interesse hebben in een startersjob bij KienhuisHoving dan kun je contact met haar opnemen [email protected]

Als je ervoor kiest om bij KienhuisHoving te werken of er je stage te volbrengen, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat. Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 125 medewerkers, waaronder 50 advocaten en 13 (kandidaat-)notarissen. Naast ons kantoor in Enschede werken wij sinds vorig jaar ook vanuit ons kantoor in Utrecht. Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden.

In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals ICT, blockchain, bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft ertoe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

Utrecht
Sinds juli 2019 werken wij ook vanuit Utrecht en sinds oktober 2020 hebben wij een volwaardige vestiging in Utrecht, aan de Koningslaan, gelegen aan het Wilhelminapark. Centraal in het land en goed bereikbaar; ideaal voor veel van onze cliënten én medewerkers uit de Randstad en de rest van Nederland.

Ook op ons kantoor in Utrecht werken notarissen en advocaten nauw samen en zijn al onze disciplines vertegenwoordigd.

Bij KienhuisHoving werken
Advocaten en notarissen

Rechtsgebieden
Aanbestedingsrecht
Herstructurering & insolventierecht
Ambtenarenrecht
Huurrecht
Arbeidsrecht
Intellectueel eigendom, ICT-recht & privacy
Banking & Finance
Landgoederen
Bestuursrecht
Mededingingsrecht
Bouwrecht
Omgevingsrecht
Commercieel Vastgoed
Ondernemingsrecht
Contracten-, proces & aansprakelijkheidsrecht
Onderwijsrecht
Gezondheidsrecht
Pensioenrecht
Personen- & familierecht

Meer weten?
Natuurlijk kijk je op www.kienhuishoving.nl
Zoek je een baan of een stageplek, check https://www.kienhuishoving.nl/nl/werken-bij/stages/.
Of neem contact op met onze afdeling P&O via p&[email protected]

Contact
KienhuisHoving
Pantheon 25 Koningslaan 62
7521 PR Enschede 3583 GP Utrecht

T: +31 88 480 40 00  +31 88 480 41 50
E: [email protected] [email protected]
W: www.kienhuishoving.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan