Eva van der Laan

Eva van der Laan heeft de bachelor rechtsgeleerdheid gedaan in Groningen. Daarna is ze naar Amsterdam gegaan voor haar master Arbeidsrecht. Tijdens haar master is ze aan de slag gegaan als werkstudent recruitment bij HVG Law. Na een kleine uitstap is ze nu weer werkzaam als Corporate Recruiter bij HVG Law.


Jesse Tromme

Jesse is in 2015 afgestudeerd aan de RUG in Nederlands recht, specialisatie privaatrecht. Hij werkte daarna 3 jaar voor Stibbe op de ondernemingsrecht sectie. Daarna is hij bij HVG Law in dienst getreden bij de expertise Corporate M&A in Amsterdam. Jesse houdt zich specifiek bezig met het begeleiden van (grensoverschrijdende) fusies en overnames, private equity en venture capital transacties, due diligence onderzoeken en commerciële herstructureringen.


Olivia van Rikxoort

Olivia heeft de bachelor IT-Recht gestudeerd in Groningen. Ze heeft vervolgens de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Sinds begin 2020 is zij werkzaam binnen de expertise Digital, cyber en privacy. Olivia adviseert over privacy en cybersecurity vraagstukken en assisteert cliënten bij grensoverschrijdende privacy trajecten. Ze werkt mee aan due diligence projecten op het gebied van IE, IT en privacy binnen M&A trajecten. Ze kijkt er naar uit jullie te ontmoeten!

Wie zijn wij?

Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van meer dan 2100 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van onze vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Carrièregroei en opleidingen

We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor vier maanden of langer op onze Dutch desk in New York te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau kunt werken.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law

HVG Law beter leren kennen? Dat kan! Je kunt een student-stage lopen op één van onze kantoren (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven), deelnemen aan een Inhousedag of onze jaarlijkse Masterclass. Ga vooral naar onze website voor een overzicht van alle activiteiten en om te solliciteren voor bijvoorbeeld een stageplek.

www.werkenbijhvglaw.nl 

Actief in branche:
Advocatuur en Notariaat

Aantal medewerkers:
150 Advocaten en Notarissen

Vestigingen:
4 in Nederland, 3 in de V.S.

Mogelijkheden voor studenten:
Masterclass, student-stages, werkstudentschappen, inhousedagen. Kijk op www.werkenbijhvglaw.nl voor alle mogelijkheden.

Vragen?
Neem contact op met onze recruiter Eva van der Laan via [email protected] of 06-5246568

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan