Roos Reijsenbach de Haan

Roos werkt sinds januari 2020 als recruiter bij Houthoff. Roos is, samen met de andere recruiters, het eerste aanspreekpunt voor studenten. Roos heeft aan de Rijksuniversiteit van Groningen de bachelor Psychologie afgerond waarna ze aan de Universiteit van Leiden haar master Economic and Consumer Psychology heeft gedaan. Ze heeft ervaring opgedaan binnen de HR- en marketingwereld.

Tom Zuijderland

Tom werkt sinds september 2019 als advocaat bij Houthoff. Momenteel is hij werkzaam op de praktijkgroep Litigation & Arbitration in Amsterdam; hij houdt zich met name bezig met corporate litigation-zaken en post-overname geschillen. Tom heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de duale master Ondernemingsrecht en Privaatrecht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tom is onder meer lid geweest bij de JFV en actief geweest voor het SGOR.

Nine Vader

Nine Vader werkt sinds februari 2020 als advocaat bij Houthoff. Zij is gestart op de praktijkgroep Real Estate Transactions. Momenteel is zij werkzaam op de praktijkgroep Finance & Investment Management, waar zij zich bezighoudt met verschillende aspecten van het financieel toezicht. Nine heeft de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en heeft haar masters Ondernemingsrecht en Financieel recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gedaan. Tijdens de bachelor was Nine onder meer lid van de JFV Groningen.

Philou Tomassen

Philou Tomassen is sinds september 2019 werkzaam bij Houthoff. Zij werkt op de praktijkgroep Public Law, Internal Investigations & Corporate Crime in Amsterdam. Momenteel houdt zij zich voornamelijk bezig met interne onderzoeken, maar werkt ook mee aan civiele procedures. In 2016 was zij student-stagiaire bij Houthoff op de fiscale praktijk. Philou heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen zowel de Bachelor als de Master Fiscaal Recht afgerond en heeft daarna de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam gedaan. Tijdens haar studie was zij onder meer lid van de JFV Groningen en de GFE.

HOUTHOFF – GOING BEYOND
Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN WAARVOOR WIJ VERDER GAAN WANNEER ZE ONS HET MEEST NODIG HEBBEN
Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.

KOM KENNISMAKEN
Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar de Houthoff Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ten slotte is een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap bij uitstek de manier om onze dagelijkse praktijk te ervaren.

HEB JE VRAGEN?
NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP:

BARBARA VAN DAM
T +31 20 605 62 60 | [email protected]

JOSEPHINE VAN MEER
T +31 20 605 64 17 | [email protected]

ROOS REIJSENBACH DE HAAN
T +31 20 605 62 46 | [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan