Tijn Mandema – Associate Corporate

Tijn werkt sinds juni 2021 bij Freshfields op de sectie Corporate. Hij heeft in Groningen zijn bachelor Nederlands recht gehaald met daarbij als extra afstudeerrichting IT-recht. Vervolgens heeft hij in Groningen de duale master Ondernemingsrecht behaald. Gedurende zijn studietijd is Tijn actief betrokken geweest bij G.S.H.C. Forward en de Rechtswinkel. In de Corporate praktijk is Tijn naast algemeen ondernemingsrechtelijk advieswerk voornamelijk betrokken bij (private) fusies en overnames, vaak met een grensoverschrijdend karakter

Auke-Frank Tadema – Associate IP/IT

Auke-Frank werkt sinds januari 2021 bij Freshfields op de sectie IP/IT. Hij heeft in Groningen de bachelor IT-recht gevolgd en heeft daarna de master Recht & ICT behaald. Gedurende zijn studententijd is hij actief betrokken geweest bij LISA. In de praktijk van IP/IT is Auke-Frank betrokken bij de volle breedte van het advieswerk, onder andere op het gebied van octrooirecht, merken- en modellenrecht, IT-recht en privacy. Zijn praktijk ziet op zowel transacties, met name voor grote tech-bedrijven, als op procedures in intellectuele eigendom- en licentiegeschillen

Roos Toering – Graduate Recruiter

Roos is sinds juni 2021 als Graduate Recruiter verbonden aan Freshfields. Dit betekent dat zij onder meer verantwoordelijk is voor de organisatie en begeleiding van alle recruitment-events, onderhoudt zij contact met diverse studie- en studentenverenigingen door het land en is zij verantwoordelijk voor de aanname van student-stagiaires. Roos heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daarna de master Arbeid & Organisatiepsychologie afgerond.

Freshfields Bruckhaus Deringer 

Wie zijn wij?
Freshfields Bruckhaus Deringer geldt al jaren als één van ’s werelds meest toonaangevende, internationale advocatenkantoren. Achter dit predicaat gaat een wereld schuil waarin getalenteerde professionals werken aan complexe zaken. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Wij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die geen genoegen nemen met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat.

Freshfields Amsterdam; groot en klein tegelijk
Wereldwijd werken bij ons meer dan 2.800 juristen. In Amsterdam zijn wij met ruim 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor. Wij streven er niet naar de grootste te zijn, maar wel de allerbeste, met behoud van onze huidige omvang.

Onze praktijkgroepen richten zich op advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van zowel nationale als internationale ondernemingen, financiële instellingen en investeerders. Freshfields Amsterdam heeft acht praktijkgroepen, die nauw met elkaar samenwerken:

  • Antitrust, Competition and Trade
  • Dispute Resolution
  • Intellectual Property / Information Technology
  • Corporate
  • Finance
  • Notariaat
  • People & Reward
  • Tax

 

Student-stage
Een student-stage is de ideale oriëntatie. Wij streven ernaar je tijdens een student-stage zo goed mogelijk kennis te laten maken met ons kantoor en onze mensen. Als student-stagiair zal je terechtkomen op één specifieke praktijkgroep en ga je twee maanden volledig meedraaien in de dagelijkse praktijk. Op deze manier krijg een goed beeld van de aard en inhoud van het werk.

Wat kun je verwachten?
Kiezen voor Freshfields betekent kiezen voor een uitdagende werkomgeving. Freshfields ontmoet graag getalenteerde, gedreven en nieuwsgierige rechtenstudenten met een global mindset. Bijna net zo essentieel als vakkennis en professionaliteit vinden wij een gezonde dosis relativeringsvermogen en sense of humor, want wij hechten veel waarde aan een plezierige en informele werksfeer. Vandaar ons favoriete selectiecriterium: “excellent, and not too serious”.

Interesse
Ben jij enthousiast geworden of wil jij meer weten over Freshfields? Meld je dan aan voor één van onze evenementen of solliciteer direct voor een stage op onze website www.werkenbijfreshfields.nl.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze Graduate Recruiter, Roos Toering ([email protected]) | +316 51701659

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan