Evelien Boonzaaijer

Evelien is werkzaam als advocaat bij Dirkzwager legal & tax op de sectie Aansprakelijkheid, Schade & Verzekering in Arnhem. Zij adviseert en procedeert op het gebied van zowel het aansprakelijkheidsrecht als het verzekeringsrecht.

Evelien heeft haar onderzoeksmaster Publiekrecht aan de Radboud Universiteit en de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Daarbij focuste zij zich op de strafrechtelijke aansprakelijkheid in concernverhoudingen. Evelien heeft aan beide universiteiten als onderzoeksassistent gewerkt. Zij was actief voor de sectie straf(proces)recht en criminologie en het Gronings Centrum voor Kinderrechten in de Gezondheidszorg. Tijdens haar studie was Evelien bovendien werkzaam als secretaris voor de Commissie van Toezicht bij een penitentiaire instelling.


Iris Nuijten

Iris werkt sinds 2019 als advocaat op de sectie Aansprakelijkheid & Verzekering van Dirkzwager legal & tax. Ze is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met bijzondere aandacht voor letselschade.

Naast haar dubbelstudie Recht & Economie aan de Radboud Universiteit Nijmegen werkte Iris als studentassistent en onderzoeksassistent. Daarnaast was zij actief als commissie- en bestuurslid bij een studentensportvereniging.

Dirkzwager legal & tax

Dirkzwager is een topspeler. 
Gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.

Dirkzwager legal & tax, de grootste juridische én fiscale dienstverlener buiten de Randstad.
Met zo’n 150 juristen en 20 fiscalisten werken wij in een inspirerende omgeving waar samenwerking het sleutelwoord is. Wij werken aan mooie zaken met mooie cliënten, dit zijn voornamelijk ondernemers, ondernemingen, verzekeraars (semi-)overheden en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

  • Aansprakelijkheid en Verzekering
  • Arbeidsrecht
  • Familierecht (alleen notariaat)
  • Fiscaal advies
  • Gezondheidszorg
  • IE/IT
  • Ondernemingsrecht
  • Overheid en Vastgoed

Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.
Dirkzwager investeert in jou. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt tot een sublieme advocaat, fiscalist of (kandidaat-)notaris. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin bouw jij aan jouw specialisme door een actieve rol te spelen, publicaties te schijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles met een focus op de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.
Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op!

Anouk van Rooij, recruiter
[email protected]
026 – 353 84 68
06 – 22 03 98 58

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan