Didier Fransen

Didier Fransen werkt als advocaat bij DeHaan en is werkzaam op de vestiging Zwolle. Hij richt zich binnen het civiele recht met name op het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht en beslag- en executierecht.

Na zijn studie in Groningen heeft Didier een juridisch adviesbureau opgericht. De ondernemersmentaliteit is hem bijgebleven. Hij denkt snel en praktisch mee met de ondernemer. Als advocaat is Didier proactief, doortastend en recht door zee.

Sinds 2019 is Didier teamleider van het RBV-team. Een sectie die uitsluitend alle rechtsbijstand verzekerde cliënten van DeHaan bijstaat. Het RBV-team behandelt per jaar tussen de 600 en 700 dossiers en bestaat uit meerdere advocaten en juristen met diverse specialiteiten.

Carmen Veenbaas

Carmen Veenbaas is werkzaam als advocaat bij DeHaan in Groningen, waar zij onderdeel uitmaakt van de sectie Bouw en Vastgoed.

De interesses van Carmen liggen voornamelijk op het gebied van het huurrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Zij ziet het als een uitdaging om complexe juridische materie te vertalen naar praktische adviezen voor haar cliënten en denkt graag proactief met hen mee.

Carmen is sinds mei 2021 in dienst bij DeHaan. Zij is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de specialisaties privaatrecht en strafrecht. Na haar studie is zij eerst anderhalf jaar werkzaam geweest als senior juridisch medewerker bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, alvorens zij de overstap maakte naar DeHaan. Naast haar studie rechten rondde Carmen tevens een opleiding aan de Vastgoed Business School af.

Patricia Molenmaker

Patricia Molenmaker werkt als jurist bij DeHaan in het team voor Rechtsbijstandsverzekerde zaken (RBV-team). Dit team behandelt zaken voor cliënten in opdracht van rechtsbijstandsverzekeraars.

Patricia heeft een brede interesse voor het civiel recht. Het is haar doel om zich als jurist in de praktijk nader te specialiseren binnen dit rechtsgebied. Als juriste is Patricia betrokken en gedreven.

Sinds juli 2021 is Patricia in dienst bij DeHaan in Zwolle. Daarvoor heeft zij de master Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in het noorden en bij het gerechtshof in Leeuwarden.

 

DeHaan Advocaten en Notarissen

Over DeHaan Advocaten en Notarissen
DeHaan Advocaten en Notarissen is opgericht in 1980 en mag zich de grootste full-service juridische dienstverlener van Noord-Nederland noemen. Met ongeveer 130 enthousiaste collega’s heeft DeHaan kantoren in Groningen, Assen, Leeuwarden, Stiens en Zwolle.

Al meer dan 40 jaar staat DeHaan bedrijven, instellingen en overheden terzijde bij uiteenlopende juridische kwesties. Met een speciale sectoraanpak is het marktdenken verankerd in de organisatie.

Bij DeHaan wordt de kennis – van sectoren als Afval, Milieu & Energie, de Maakindustrie, Handel Transport & Logistiek, Zorg, Onderwijs, Bouw & Vastgoed en Agri geïntegreerd in de juridische dienstverlening. Hierdoor zijn de specialisten van DeHaan in staat gericht te adviseren.

Naast een sectorgerichte aanpak biedt DeHaan haar opdrachtgevers dienstverlening op het gebied van arbeids- en ICT-recht. Daarnaast is het kantoor actief in faillissementen,  aanbestedingen, claims en juridische dienstverlening voor rechtsbijstandsverzekeraars.

‘Aandacht Verbindt’
DeHaan onderscheidt zich van andere kantoren door de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de relatie met cliënten, in alle facetten. De aandacht voor de relatie wordt verder versterkt door de fysieke aanwezigheid van kantoren in de regio en de specialisatie in marktsegmenten.

DeHaan Advocaten en Notarissen gelooft dat echte aandacht het verschil maakt. Want aandacht betekent betrokkenheid, focus, toewijding en vooral ook verbinding.

Stage mogelijkheden
Studenten die zich in de eind-bachelor fase of in de master fase van de studie bevinden hebben de mogelijkheid om een student-stage van zes weken te vervullen. De studentstage is bedoeld om kennis te maken met de praktijk van de advocatuur. De werkzaamheden tijdens de student-stage zijn zeer divers;

– Meegaan naar zittingen;
– Uitzoek van jurisprudentie op alle rechtsgebieden;
– Gesprekken met cliënten bijwonen;
– Bijwonen van sectie-overleg.

Wil je meer informatie over werken bij DeHaan? Neem dan contact op met team HR via 088 7373 848 of neem een kijkje op onze website: www.dehaanlaw.nl. Het is mogelijk om via onze website te solliciteren of per e-mail voorzien van een motivatiebrief, cv en ongeschoonde cijferlijst via: [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan