Anne Harperink

Anne is afgestudeerd aan de Sociale Academie Twente en heeft 12 jaar bij Wegener gewerkt als Hoofd PZ. Sinds 2001 is zij werkzaam als manager personeel en organisatie/recruiter bij Damsté en is als staflid medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor.

 

 

Laura Andriol

Laura heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij de master Privaatrecht heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft Laura kennis gemaakt met het werkveld bij een advocatenkantoor in Groningen en was zij werkzaam als juridisch registratief medewerker bij het Kadaster. Na het behalen van haar master heeft Laura gewerkt als jurist bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. In oktober 2020 begon Laura als juridisch medewerker bij Damsté advocaten – notarissen, waarna zij vanaf maart 2011 advocaat-stagiaire is geworden. Ze is werkzaam op de sectie letselschade.

 

Ronald Blom

Ronald is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn studie heeft hij 4 jaar gewerkt bij de Utrechtse Juristen Groep waar hij als bedrijfsjurist bij verschillende opdrachtgevers werd gedetacheerd. In 2008 is Ronald als advocaat begonnen bij Damsté advocaten – notarissen op de sectie Handels- en Ondernemingsrecht. Na 2 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de sectie Vastgoed en Overheid en is zich daar gaan specialiseren in het Europees en Nederlands aanbestedingsrecht. Vanaf 1 januari 2018 is Ronald partner bij Damsté geworden, is hij hoofd van de praktijkgroep aanbestedingsrecht en leidt hij de sectie Vastgoed en Overheid.

Damsté advocaten – notarissen

Damsté advocaten – notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren we ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het hoogste niveau.

Dagelijks werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten werken vanuit verschillende expertises nauw met elkaar samen om zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen.

Als advocaat of notaris geven we jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg!

Bij Damsté denken we liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

We houden van ons vak en om scherp te blijven geven we je ook de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houdt je fris en maakt je een betere advocaat of notaris.

Tot de praktijkgebieden van Damsté behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.

Meer informatie over Damsté en jouw carrièremogelijkheden is te vinden op www.damste.nl.

Enschede

Hengelosestraat 571

Postbus 126

7500 AC Enschede

✆ +31 (0)53 484 00 00

[email protected]

Amsterdam

Prins Bernardplein 200

1097 JB Amsterdam

✆ +31 (0)20 280 14 00

[email protected]

Almelo

Wierdensestraat 39A

7607 GE Almelo

✆ +31 (0)88 246 88 88

[email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan