Bedrijven- en
Instellingendagcommissie

 

Lees verder

Daan Norder – Voorzitter

Ik ben Daan, 21 jaar oud en zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Als voorzitter van de Bedrijven- en Instellingendagcommissie mag ik dit jaar ons mooie evenement in goede banen leiden. Dit doe ik uiteraard samen met mijn commissieleden. Concreet ben ik erg druk met het bewaren van het overzicht, het voorzitten van onze vergaderingen, het opstellen van het draaiboek en het onderhouden van het contact met onze sprekers. Al met al heb ik een ontzettend veelzijdige functie.

Thijs De Witte – Penningmeester

Ik ben Thijs, 21 jaar oud en ik zit in in mijn derde jaar van de bachelor, met als afstudeerrichting Fiscaal Recht. Als penningmeester controleer ik of de uitgaven binnen de begroting passen en ben ik chef-techniek op de BID zelf. Dit betekent dat ik als penningmeester niet alleen maar met geld en dergelijke bezig ben, waardoor mijn functie in ieder geval niet saai is!

Bas van Houttum – Acquisitie

Ik ben Bas, 21 jaar oud en ben nu derdejaars rechtenstudent, met de afstudeerrichting Notarieel Recht. Ik vorm, samen met mijn acquisitiemaat Sanne, het acquisitieduo van de BID. Mijn functie bestaat hoofdzakelijk uit het contact tussen commissie en kantoren. Het acquisitieduo moet je als het ware zien als een ‘doorgeefluik’ vanuit de commissie naar kantoren en vice versa. Een van de leukere aspecten van mijn functie vind ik het contact leggen met mensen die ik nog niet ken en nog belangrijker, dit contact onderhouden.

Sanne Breimer – Acquisitie

Mijn naam is Sanne en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor IT-recht. Samen met Bas vorm ik het acquisitieduo van de BID. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de kantoren, bedrijven en instellingen. Wij zijn eigenlijk de tussenpersonen tussen de kantoren en de studenten. Wat ik het leukste en meest leerzame vind aan onze functie is dat je elke dag nauw contact hebt met de recruiters door middel van bellen en mailen.

Lisa Nanninga – Vormgeving

Ik ben Lisa en ik ben 22 jaar oud. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor en doe de afstudeerrichting IT-recht. Ik zit samen met Puck in het vormgevingsduo van de BID. Wij zijn verantwoordelijk voor de promotie van de BID, het contact met de deelnemers en het maken van het BID-boek. Sinds dit jaar heeft de BID een eigen Instagram dus zijn wij druk bezig met het maken van content.

Puck van Heel – Vormgeving

Mijn naam is Puck en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in mijn derde jaar van de richting Nederlands recht. Ik ben onderdeel van het vormgevingsduo. De taken die hierbij komen kijken is onder andere het promoten van de BID via bijvoorbeeld onze eigen Instagram en de verantwoordelijkheid over het contact met de deelnemers. Het is een erg leuke functie waar je veel je creativiteit in kwijt kan!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan