Jamie-Lee van der Meer – Campus Recruiter

 • Recruitment HRM CMS
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Studierichting: Rechtsgeleerdheid
 • Werkzaamheden binnen CMS:
  – Verantwoordelijk voor alle recruitmentevents, de sponsoring/samenwerking met studie- en studentenverenigingen, de werving en selectie van student-stagiaires en juridisch medewerkers (o.a. werkstudenten) en de begeleiding van student-stagiaires gedurende de stageperiode.

Karsten Bruinsma – advocaat medewerker

 • Praktijkgroep Corporate/M&A en Capital Markets
 • Rijksuniversiteit Groningen (Ba) / Universiteit van Amsterdam (Ma)
 • Studierichting: Ondernemingsrecht + Financieel recht
 • Werkzaamheden binnen CMS:
  – Juridisch adviseren van (innovatieve) financiële bedrijven
  – Begeleiden van overnames

Puck Wilmink – belastingadviseur

 • Praktijkgroep Tax
 • Rijksuniversiteit Groningen (Ba + Ma)
 • Studierichting: fiscaal recht en notarieel recht
 • Werkzaamheden binnen CMS:
  – Vakgebied binnen tax: indirecte heffing (btw, overdrachtsbelasting, etc.) met voorkeur voor vastgoed(transacties)
  – Juridisch adviseren van bedrijven op het gebied van fiscale compliance, adviseringswerkzaamheden met betrekking tot fiscale vraagstukken, fiscale due diligence bij (voornamelijk) vastgoeddeals, ondersteuning andere afdelingen van CMS in relatie tot fiscaliteit
  – Overeenkomsten opstellen / beoordelen voor wat betreft fiscaliteit
  – Voor notariële leveringsakten fiscale paragrafen opstellen
  – Incidentele aangiftewerkzaamheden (BTW en overdrachtsbelasting)

Over CMS

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

Toren, hoog. Ivoor, nee

Je vindt ons in een van de torens aan de Zuidas, maar een ivoren toren kun je dat niet noemen. Ondanks dat we een groot, internationaal kantoor zijn en mooie cliënten bedienen, blijven we een informeel kantoor zonder pretentie. Wij zijn nuchter, professioneel, toegankelijk, samenwerkingsgericht en gedreven door passie voor ons vak.

Changing the face of law

In een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken wij naar de toekomst. Dit is onderdeel van ons DNA. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor onze cliënten. Zo hebben wij voor de verschillende juridische behoeften van onze cliënten Legal Tech Tools gecreëerd. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise ook in op maatschappelijk vlak voor onder andere Pro Bono Connect.

Ga jij samen met ons de toekomst aan?

Tijdens een student-stage bij CMS krijg je een goed beeld van onze dagelijkse praktijk, onze mensen en ons kantoor. In korte tijd leer je de dagelijkse praktijk van onze juristen kennen. Je wordt onderdeel van een sectie en we betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Een stage duurt over het algemeen acht weken, waarbij je fulltime werkzaam bent. Een afwijkende inzet is ook bespreekbaar. Voor een achtweekse stage krijg je een vergoeding van 1500 euro. Ook komt CMS tegemoet in de huisvestingskosten voor studenten die van ver moeten komen.

Studeer je Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je cv en cijferlijst. Je kunt je sollicitatie sturen naar onze afdeling Recruitment via [email protected].

Bekijk al onze openstaande vacatures via de QR-code of onze website!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan