Jurre Jurriëns

Jurre is in oktober 2015 gestart als advocaat-stagiaire op de sectie Corporate. Na zijn sectiewissel is hij naar Antitrust gegaan en is daar tevens medewerker geworden. Jurre heeft de master International & European Law gevolgd in Groningen. Hij kijkt er naar uit om je meer te vertellen over kantoor en uiteraard zichzelf.


Sarah van Eijk

Sarah is in maart 2021 gestart als advocaat-stagiaire op de sectie Corporate. Zij zal over enige tijd wisselen naar de sectie Global Financial Markets. Sarah heeft zowel in Groningen als in Amsterdam gestudeerd en heeft na een student-stage op kantoor bij ons gesolliciteerd. Sarah vertelt je graag meer over het werken bij Clifford Chance!

Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding via The Academy.

Ons kantoor
Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3500 advocaten verspreid over 33 kantoren in 22 landen. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 150 advocaten, notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. We streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we over de secties Global Financial Markets, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat. Je vindt ons in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd opleiden tot een advocaat van wereldniveau.

Opleiding
Werken bij Clifford Chance betekent op scherp staan om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu uit te dagen. Sinds 2000 beschikken wij over ons eigen internationale opleidingsinstituut: The Clifford Chance Academy. The Academy verzorgt wereldwijd inhoudelijke en competentiegerichte trainingen. Onze medewerkers hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van de trainingen vinden verspreid over Europa plaats, waardoor je buitenlandse kantoorgenoten ontmoet met wie in de praktijk veel wordt samengewerkt.

Internationale samenwerking
Als beginnend advocaat bij Clifford Chance maak je deel uit van (inter)nationale teams die, afhankelijk van de zaak, steeds wisselend zijn van samenstelling. Doordat er veel aan grensoverschrijdende transacties wordt gewerkt, heb je vanaf het begin intensief contact met je collega’s uit de diverse secties en van verschillende Clifford Chance kantoren wereldwijd.

Ontdek Clifford Chance
Wij zijn doorlopend op zoek naar advocaat-stagiaires, fiscalisten en kandidaat-notarissen. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten om met ambitieuze studenten in contact te komen. Zo organiseren wij in mei onze driedaagse internationale masterclass: de Select Class.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons kantoor of je aanmelden voor een van onze evenementen? Bezoek dan onze website https://careers.cliffordchance.com/amsterdam/ of neem contact op met onze recruiter Sara Janssen, via: [email protected]

Wij hopen je binnenkort te ontmoeten!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan