Daniël Kelderhuis – Advocaat-stagiaire Banking & Finance

Daniël is in 2020 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen na het behalen van zijn master Rechtswetenschappelijk Onderzoek. Na een stage, werkstudentschap en scriptie-stage bij de afdeling Banking & Finance van Baker McKenzie in Amsterdam is hij daar per 1 november 2020 als advocaat-stagiaire begonnen. Hier houdt Daniël zich bezig met financieringen en financieel toezichtrecht.

Renske Fokkema – Advocaat-stagiaire Litigation

Renske is in augustus 2021 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden na het behalen van haar master Civiel recht. Daarvoor heeft zij haar bachelor behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Per 1 oktober 2021 is zij begonnen als advocaat-stagiaire op de afdeling Litigation van Baker McKenzie. Renske houdt zich binnen Litigation met name bezig met Commercial Litigation en Corporate Litigation.

Quinten van Schajik – Fiscalist-stagiaire Indirect Tax

Quinten heeft de master Internationaal en Europees belastingrecht in juli 2020 behaald aan de Universiteit van Amsterdam. hiervoor heeft hij de bachelor Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens zijn studie heeft Quinten een stage en werkstudentschap bij Baker McKenzie op de Indirect Tax afdeling gelopen. Per 1 oktober 2020 is hij op deze afdeling gestart als fiscalist-stagiaire. Quinten houdt zich voornamelijk bezig met grensoverschrijdende btw transacties,  internationale herstructureringsprojecten en de douanepraktijk.

Anne Lubbers – Recruiter

Anne heeft in januari 2021 de master Work & Organisational Psyhology behaald aan de Universiteit Utrecht. Hiervoor heeft zij de bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Afgelopen maart is Anne gestart als Recruiter bij Baker McKenzie, zij is verantwoordelijk voor alle recruitmentevenementen en de instroom van alle studenten binnen het kantoor.

BAKER MCKENZIE AMSTERDAM

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Wij staan bekend om onze innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Baker McKenzie heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig.

Wat wil jij?

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij de mensen van Baker McKenzie leren kennen? Zet dan je eerste stap op weg naar een Baker Career en kom 8 weken een student-stage lopen! Tijdens deze periode kun je ons, onze cliënten en onze werkzaamheden beter leren kennen, ontdekken wij wie jij bent en ondervind jij of onze manier van werken je aanspreekt. De ideale manier om je Baker Career te starten!

Wij bieden jaarlijks tientallen studenten de mogelijkheid om op ons kantoor stage te lopen. Tijdens je stage bestudeer je jurisprudentie, doe je literatuuronderzoek en schrijf je memo’s. Je wordt bij veel zaken betrokken en je zult verschillende mensen van de praktijkgroep assisteren. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met onze andere student-stagiaires en zijn er veel sociale activiteiten, waaronder onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Je kiest de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt: Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Litigation, Competition & Trade, Real Estate, IP/IT & Commercial, Corporate Structures (het Notariaat) of Tax (Direct Tax, Indirect Tax, Transfer Pricing of Employee Benefits).

Wil je sfeer komen proeven? 

Onze deuren staan open, je bent van harte welkom voor een stage of een event! Ook organiseren wij elke maand onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en onze Junior Associates. Kijk op www.werkenbijbaker.nl of neem contact op met onze recruiter Anne Lubbers via [email protected] om meer te weten te komen. Hopelijk tot snel!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan