Dirk-Jan 

Dirk-Jan werkt sinds oktober 2020 bij Allen & Overy op de afdeling Corporate. Daar houdt hij zich met name bezig met het begeleiden van fusies en overnames van zowel beursgenoteerde bedrijven als private bedrijven. Dirk-Jan heeft in 2018 zijn bachelor Nederlands Recht in Groningen behaald en heeft vervolgens een master Privaatrecht: Commerciële Rechtspraktijk in Amsterdam gevolgd. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende stages en werkstudentschappen gelopen, zowel binnen als buiten de advocatuur, waaronder een stage bij de Office of the Attorney General for the District of Columbia in Washington D.C.

Maxime Aarts

Maxime Aarts startte begin 2020 bij Allen & Overy, na haar afstuderen aan de Vrije Universiteit Amsterdam in het strafrecht. Ze heeft zowel de bachelor rechtsgeleerdheid als de bachelor criminologie behaald. Naast haar master strafrecht heeft zij diverse extra-curriculaire vakken van de master conflicthantering, rechtspraak en mediation gevolgd. Maxime is gespecialiseerd in ondernemingsstrafrecht en compliance, met de nadruk op nationale en internationale (interne en strafrechtelijke) onderzoeken en strafzaken.

It’s Time.

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Zaken die er toe doen
Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht.

Internationaal en echt Nederlands
We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.

Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers.

Humor en lef
Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hen in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

It’s Time to find where you belong.

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl of neem contact op met Esmee Put via [email protected] of 020 674 1603.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan