Julie de Baar

Julie de Baar is advocaat bij AKD. Zij is gespecialiseerd in het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht en adviseert hierbinnen zowel overheden als ondernemingen. Julie heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan Tilburg University en Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Jurriaan Puijpe 

Jurriaan Puijpe is advocaat bij AKD. Hij is gespecialiseerd in het vennootschapsrecht. Jurriaan adviseert en begeleidt cliënten bij fusies en overnames en investeringen. Hij houdt zich binnen dat kader bezig met het beoordelen en opstellen van koop- en aandeelhoudersovereenkomsten. Zo is hij al betrokken geweest bij diverse (inter)nationale transacties, waaronder strategische overnames, private equity- investeringen, veilingen en een openbare bieding.

Lisanne van Schaik

Lisanne van Schaik is jurist bij AKD. Zij is onderdeel van de vakgroep Arbeid & Pensioenen. In die hoedanigheid houdt zij zich bezig met verschillende aspecten van het arbeidsrecht in brede zin. Ook verdiept zij zich in het pensioenrecht. Lisanne heeft een warme belangstelling voor het snijvlak tussen arbeidsrecht en privacyrecht. Lisanne heeft civiel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Stellenbosch. Al vroeg was zij geïnteresseerd in het arbeidsrecht. Daarom heeft zij tijdens haar master gekozen voor de arbeidsrechtelijke specialisatierichting.

Maxime van Dienen

Maxime van Diemen is jurist bij AKD. Zij is gespecialiseerd in het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht. Maxime adviseert hierbinnen zowel overheden als ondernemingen.

Maxime heeft Criminologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en Staats- en bestuursrecht en Toga aan de Maas aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support: aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China, Rusland en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal.

We doen dit met een grote en diverse groep mensen. Want wij geloven dat je de beste en meest creatieve oplossingen en adviezen krijgt door het hebben van diverse teams. Een voorwaarde daarvoor is dat je jezelf kunt zijn – want dan pas kun je het beste uit jezelf halen. Diversity & Inclusion is daarom bij ons meer dan een mooie tekst op de website. Wij werken elke dag aan een open, divers, veilig en inclusief kantoor.

Onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

  • Arbeidsrecht en pensioenen
  • Belastingen
  • Banking & Finance / Corporate Structuring
  • Bouw & Vastgoed
  • Europees en Mededingingsrecht
  • IP, IT and Data protection
  • Corporate Litigation & Insolvency
  • M&A / Commercial Contracting
  • Overheid en Onderneming
  • Transport & TradeGedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor student-stagiaires (advocatuur, fiscaliteit, notariaat) op onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

Gedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor student-stagiaires (advocatuur, fiscaliteit, notariaat) op onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

De groei en ontwikkeling van onze mensen vinden we belangrijk, en die stoppen nooit. Daarom krijgt iedereen de allerbeste opleidingen en persoonlijke begeleiding via ons eigen opleidingshuis, AKDMY.

Kennismaken?
Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van vacatures voor studenten en starters, en de contactgegevens van onze recruiter Carnôt Hunte. Ook kun je mailen naar [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan