Workshopronde I

15:30 – 16:15
Lees verder

Damsté Advocaten – Notarissen

Arjon Tieman
Arjon heeft rechtsgeleerdheid (master Privaatrecht) gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na enkele jaren een eigen onderneming te hebben gedreven, is Arjon overgestapt naar de advocatuur. Sinds 2017 is Arjon werkzaam als advocaat bij Damsté advocaten – notarissen. Hij is zeer bedreven op het gebied van kooprecht en onderhandelen en runt een gevarieerde praktijk waarin zowel advisering, als het voeren van procedures aan de orde van de dag zijn.

Niek Huijbers
Niek heeft rechtsgeleerdheid (master IT-recht) gestudeerd aan de Universiteit Groningen. Hij begon als student-stagiair bij Damsté en is daarna gebleven als student-medewerker. Inmiddels is Niek fulltime aan het werk als juridisch medewerker op de sectie Ondernemingsrecht en richt zich daarbij onder andere op het IT/IE-recht.

Lectoraat Blockchain

Perry Smit

Als innovator bij diverse overheid organisatie sen en nu actief bij Saxion in het blockchain electoraat als onderzoeker en geven van gastlezingen, ben ik er achter gekomen dat er soms innovaties zijn die je eigenlijk helemaal niet kunt managen. Innovaties als Bitcoin ontstaan en gaan een eigen leven leiden. Je kunt er om heen blijven kijken, je kunt het hernoemen naar bijvoorbeeld Blockchain of crypto, je kunt er misschien een copy van maken in de hoop dat het dan wel te managen valt.

Ondertussen gaat de oorspronkelijke innovatie gewoon door, is het niet te stoppen, is het niet bij te sturen; Totdat je de innovatie echt goed gaat begrijpen. Mijn reactie op de stelling “de macht ligt bij niemand en dus bij iedereen” is dan ook: De macht ligt bij jou en niemand anders! In deze workshop wil ik kort vertellen over hoe ik de innovatie rondom Bitcoin heb ervaren en uitleggen wat ik met het antwoord op de stelling bedoel.

EIFFEL Consultancy- en interimbureau

Jos Schoonhoven

Business Unit Director Lokale Overheid Noord – Geboren en getogen in het noorden, draag ik deze regio een warm hart toe. In mijn werkende leven altijd in het noorden actief geweest. Nu mag ik voor EIFFEL het netwerk in het noorden nog verder gaan opzetten. Het verbinden en meedenken met mijn team is waar ik mijn energie uithaal. Verantwoordelijk binnen EIFFEL voor de groei en ontwikkeling van team Lokale Overheid Noord. Ben jij benieuwd welke toffe opdrachten wij in het Noorden doen? Wil jij weten welke kansen er zijn voor startend talent in het noorden? Ik neem je er graag in mee.

Timon Gerritsen 

Teamlead Campus – eindverantwoordelijk voor de aannames van alle startende talenten binnen EIFFEL. Samen met ons team verbinden wij jaarlijks de beste talenten uit de markt met onze top opdrachtgevers. Ik ga je alles vertellen over onze community, topsport en onze focus op persoonlijke ontwikkeling tijdens de start van je carrière.

Eline Stellingwerf – Workshop Legal Tech

Een van onze eigen Legal Professionals zal een workshop geven over Legal Tech. Hoe vertalen wij een juridische klantvraag naar slimme oplossingen en zetten wij onder andere PowerBI in om het verschil te maken bij onze klanten. Laat je meenemen in een workshop over Legal Tech en ontdek de toekomst.

Autoriteit Persoonsgegevens

Marnix Enthoven

Bescherming van persoonsgegevens is een grondrecht van iedereen. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is de onafhankelijke toezichthouder in Nederland die dit grondrecht bewaakt. En ervoor zorgt dat bedrijven en organisaties zich aan de privacywetgeving houden. Marnix Enthoven heeft Recht&ICT gestudeerd aan de RUG en is sinds 2018 werkzaam bij de AP als senior inspecteur systeemtoezicht. In deze functie houdt hij zich bezig met gegevensbescherming in de financiële sector, zoals de ontwikkeling van open finance-wetgeving en technologische innovaties in betaaldienstverlening en cryptocurrencies.

Openbaar Ministerie

Twee cryptocurrency specialisten van het Openbaar Ministerie vertellen over de visie en strategie bij het Openbaar Ministerie als het gaat om de aanpak van financiële cybercrime en het gebruik van cryptocurrency hierin. Dit wordt toegelicht aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden en daarnaast is er ruimte om hen allerlei vragen te stellen over cryptocurrency en het recht om zo een interactieve sessie met elkaar te hebben.

Kyle Hilkens

Reinier Bredenoord

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan