Congres in de Euroborg

Lees verder

Toen de commissie aanving dit voorjaar waren wij zeer positief gestemd over de optie om een fysiek congres te houden, in tegenstelling tot voorgaand jaar. De Congrescommissie ging ‘op pad in stad’ voor een geschikte locatie om de terugkeer naar fysieke evenementen te vieren. Ons gedachtegoed was dat een fysiek congres voor veel studenten, na een fase van isolatie in de studententijd, een teken van hoop op meer contact, gezelligheid en vermaak is. Het werd ons al snel duidelijk dat er maar één plek in Groningen is die deze waarden zo mooi belichaamd. De gekozen locatie bevredigt op een vergelijkbare manier diezelfde waarden voor vele inwoners waar wij (rechten)studenten onze stad mee delen. De locatie is namelijk het prachtige voetbalstadion van FC Groningen, beter bekend als De Euroborg.
Helaas waren de afgelopen persconferenties een doorn in ons oog. Na wikken en wegen en goed overleg met de andere partijen die meedoen is de knoop doorgehakt om ook dit jaar het congres digitaal te laten plaatsvinden. Dit lijkt ons vanwege de toenemende besmettingen, de op dit moment geldende maatregelen en het feit dat er twee dagen voor het congres, op 14 december 2021, weer een persconferentie zal plaatsvinden, de beste en veiligste keuze.
Na meerdere telefoongesprekken en e-mails bleek het niet meer de juiste keuze om het congres digitaal te laten plaatsvinden vanuit De Euroborg. Toch houden wij warme gevoelens over aan deze plek. We zijn hartelijk ontvangen iedere keer dat we langs kwamen, het contact was fijn en het personeel was erg flexibel in deze lastige tijd.

Ook waren wij meerdere keren welkom om commissiefoto’s te maken, een promo-video op te nemen en alle ruimtes te bekijken voor het congres. Hiervoor nogmaals veel dank! Wij kunnen het eenieder aanraden om uw evenement hier te houden.
Nadat wij afscheid hadden genomen van het idee om juridische topsport te bedrijven in het voetbalstadion was het snel schakelen. Gelukkig is Groningen een stad met ongekend veel mogelijkheden. Al snel kwamen wij uit bij het Diepzeekonijn. Dit is een mediabedrijf dat beschikt over diverse studio’s, hoogstaande video- en audioapparatuur en professioneel personeel dat precies weet wat er komt kijken bij het hosten van een digitaal congres. De JFV heeft goede ervaringen bij het Diepzeekonijn vanwege de ondersteuning die zij boden in de voorgaande jaren vol digitale evenementen. De mogelijkheden bij Diepzijkonijn zijn eindeloos. Creativiteit en plezier staat bij het bedrijf bovenaan, zoals de naam al suggereert. We hebben er daarom het volste vertrouwen in dat het Groninger Juristen Congres ook digitaal een succes wordt!
Samen met de sprekers, dagvoorzitter en de workshopgevers gaan wij een leerzaam, interessant en interactief congres neerzetten vanuit het Diepzeekonijn. Vanuit de studio’s in Groningen komt het congres rechtstreeks bij u in de kamer via uw beeldscherm. Dus pak snel het pakketje met lekkers erbij en laat je inspireren op deze educatieve middag. Namens de JFV Groningen heten wij u digitaal van harte welkom op het 32ste Groninger Juristen Congres!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan